sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Vielä pieni ripaus joulua / One more thing about Christmas

Kuusesta nyt ette saaneet kuvaa, mutta koristeet riisuin eilen ja kuvailin sitten niitä. Yllättäen kuusesta löytyi astioita, tietysti lemppari muumimukeja (alessa Finnish Design Shopissa!) ja sitten pikkuisia Klaus Haapaniemen Taika-kuppeja ja myös isompia Taika-lasipalloja.

(Etsintäkuulutus lienee paikallaan jo heti tässä kohtaa: Jos joltain löytyy sinisenä Taika-koristekuppeja, ostan enemmäin kuin mielelläni! Luulin, että minulla niitä on, mutta ei ollutkaan! Pöh.)

Olemme jo kolmena jouluna ostaneet Unicefin lasipallot kuustamme koristamaan. Valkoinen ja sininen ovat ihania, mutta tämän vuoden harmaa oli vähän pettymys. Mutta ostimme sen silti. Jokaiselle yhdessä asutulle joululle yksi.

Ja päätyi kuuseen myös titimadamin joulukoristeitakin joita jo reilu vuosi sitten ostelin. Niitä voisi olla enemmänkin.


Kuva / Photo
Kuva / Photo


Entinen luistelija kun olen, niin kuusesta löytyy aina tietysti myös luistimet.


Noh, ensimmäisessä kuvassa näkyy lisäksi myös osalle ehkä tuntemattoman näköisiä kilkuttimia. Koska minä sain laittaa kuuseen kahvikuppeja ja luistimet, vaati poikaystäväni saada laittaa kuuseen kalliokiipeilyyn tarvittavia kiiloja... Olivat ilmestyneet kuuseen kun minä en ollut kotona. Jepjep. Mutta ei ne loppujen lopuksi pahat olleet. Sulautui yllättävän hyvin joukkoon...


Mitähän ensi vuonna kuuseen keksimmekään? Entisellä työkaverillani oli joulun alla facebookissa kuva heidän kuusestaan, ilmeisesti lapset olivat koristelleet kuusen erilaisilla urheiluseurojen / jalkapallojoukkueiden viireillä (siihen minä en kyllä suostu...). Mitä normaalista poikkeavaa teidän kuusissanne on ollut vuosien saatossa?

--

I didn´t take photo of our Christmas tree but here are some ornaments from it. My favorites are of course moomin mugs and also those mini Taika mugs designed by Klaus Haapaniemi. We also have Taika glass balls and also glass balls from Unicef.

Because I´m a former figure skater, it is quite obvious that we have figure skates in our Christmas tree. And because I got skates and mugs to our tree, my boyfriend insisted to have his rock climbing nuts there as well...

What kind of ornaments you have in your tree? Or do you have Christmas tree at all?


8 kommenttia:

 1. Mistä ihmeestä olet ostanut noita Klaus Haapaniemen pikku mukeja? Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Pari vuotta sitten muistaakseni olen Iittalasta ja Stockmannilta ostanut! Ei enää ilmeisesti valmisteta, kuten ei noita lasipallojakaan. :(

   Poista
 2. Komppaan edellistä! En ole edes tiennyt että tuollaisia pikku ihanuuksia on olemassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juu tosiaan parisen vuotta sitten olen sattumalta löytänyt! Yhden satsin taisin aikoinaan ostaa myös Huuto.netistä. Ei enää ilmeisesti valmisteta, kuten ei noita lasipallojakaan. :(

   Poista
 3. Ihania nuo pikku taika mukit ja pallot.Olinkin juuri tulossa kysymään mistä ovat mutta nyt selvisi että vanhaa tuotantoa...eli normi hinnalla ei varmaan saa enää mistään.Ökyhinnalla voi joku trokari joskus myydä... pöh no sitten olen vaan ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä tiedä jos joskus jostain löytää edullisestikin! :)

   Poista
 4. Hei! Blogissani on sinulle tunnustus/haaste :)

  http://polkadotcookie.blogspot.com/2013/01/a-blog-with-substance.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh! Kivaa! Pitääkin tarkkaan miettiä mitä uskaltaa kirjoitella! ;) Kaima kiittää ja kumartaa!

   Poista