perjantai 25. tammikuuta 2013

Uusi väri Origo-sarjaan / Origo´s new colour

Materian Taju -blogista löysyin tällaisen! Äkkiseltään googlettamalla en muualta tietoa löytänytkään! Hitsi kun on kiva väri, tahtoisin vain mukin korvattomana. Vaikka korva on kyllä kieltämättä aika hieno! (ps. onko tää isompikin kun vanhemmat korvattomat?)

EDIT 26.1.2013: Tulee myös tuollainen perinteinen 2,5 dl muki ja tämä korvallinen onkin tosiaan kooltaan isompi, 4 dl. Myös oranssiin ja beigeen tulee tämä isompi korvallinen muki! 

Kuva / Photo                 
Meillä on siis entuudestaan vain kolme eri väristä Iittalan Origo-mukia, mutta aika kivoja ovat nyt uuden kahvikoneen kaverina cappuccino-mukeina, joten kiinnostaisi kyllä hankkia lisää.

Oranssi / Orange
Kuva / Photo
Musta / Black
Kuva / Photo
Ruskea / Brown
Kuva / Photo


Punainen Origo jäi ostamatta Iittalan alesta, beigeä näköjään saa vielä ostettua. Ehkä punaistakin jostain kaupasta vielä saattaisi löytyä jos jaksaisi etsiskellä. Jos joku näkee pk-seudulla niin saa vinkata!

Punainen / Red
Kuva / Photo
Beige
Kuva / Photo

Siihen tulokseen googletellassa tulin, että meiltä puuttuu punaisen ja beigen lisäksi ainakin jo poistuneet petroolinsininen ja vaaleansininen. Origo Mixistä en tykkää sitten yhtään! Saa jäädä vastedeskin ostamatta vaikka törmäisinkin edullisesti vielä jossain.
Petroolinsininen / Petrol blue
Kuva / Photo

Vaaleansininen / Light blue
Kuva / Photo

Mix
Kuva / Photo

Googlettamalla Origoa törmäsin vielä tällaiseen väriin, onkohan sen nimi sininen? Ei kyllä siniseltä näytä, mutta pikagoogletus näin kertoi, ei tosin välttämättä niin luotettavista lähteistä.
Sininen? / Blue?
Kuva / Photo
Tämä koonti vuosilukuineen löytyi myös googlen syövereistä.

Kuva / Photo
--

I found from Finnish blog Materian Taju that there will be a new colour for Iittala´s serie Origo. There will be a new design also for the mug. I love the colour but I would like to have it in original shape!

EDIT 26.1.2013: There will be this normal 2,5 dl mug and this bigger mug, 4 dl, with new design!

We got already orange, black and brown and I would like to have also those others (except the Mix).6 kommenttia:

 1. Junnu , käy kattoon mun vastaus sinulle.

  Mahtava kun olet löytänyt nuo eri versiot!
  En tosiaankaan muistanut että niitä on noin paljon, ruskeanakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiton postaukseeni linkin tänne. Uskon että monia kiinnostaa nuo eri väriversiot vuosien varrelta.

   Poista
  2. Moi! Joo kyllä mullakin hiukka aikaa meni kunnon kuvia kaivaessa. :D HEh. No mutta siinä ovat ja uutta odotellessa! :)

   Poista
 2. Punaista Origoa oli Arabian tehtaanmyymälässä ainakin viikko sitten...ja mulla on itseasiassa kaks mukia, jos haluut ostaa halvalla :)

  VastaaPoista
 3. Hih, vastailinkin jo, en valitettavasti olisi osannut auttaa. :)

  VastaaPoista