keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Keräilijän aarteet kirjasarjaan uusi osa / Esteri Tomula and "collector´s treasures"

Helmikuun 25. päivä ilmestyy uusi tulokas Keräilijän aarteet kirjasarjaan, Rakastetut Arabian astiat koristelijana Esteri Tomula. 

"Esteri Tomulan koristelemien esineiden arvo ja haluttavuus ovat viime vuosina kasvaneet huimasti. Niitä himoitsevat sekä retrohenkiset kodinsisustajat ja kirppareilla vaeltelijat että aktiiviset keräilijät. Kirja keskittyy Arabian tehtaassa vuosina 1947-1984 syntyneisiin töihin. Pääpaino on koristeiden tunnistamista auttavissa esinekuvissa, joita täydentävät koristeen nimet, tekniikat ja valmistusvuodet. 

Luvassa on nostalgisia ja riemullisia kohtaamisia lapsuudesta tuttujen astioiden kanssa! Teos avaa näkymän tuotteliaan koristesuunnittelijan valoisaan persoonaan ja lähes 40-vuotiseen uraan. Samalla syntyy kokonaiskuva koristesuunnittelun tärkeästä merkityksestä astiateollisuudessa."

Lähde akateeminen.com ja 70-luvulta.blogspot.fi

Aiemmin sarjassa on jo ilmestyneet seuraavat kirjat:
Suomalaisia lasimaljakoita
Suomalaisia juomalaseja
Arabian kahvikuppeja ja mukeja
Arabian astiastoja
Arabian purkkeja ja pilkkumeita
Arabian kannuja


Minulta löytyy jo kirjat Arabian kahvikupeista ja mukeista, sekä purkeista ja pilkkumeista. Tämä uusin täytyy nyt myös kyllä katsastaa onko ostamisen arvoinen, ainakin kirja on ihanan värinen! Heh.

--

On February 25 is going to be published a new tome for a serie of "collector´s treasures" (of Arabia´s old tableware). This book is specialized in Finnish designer Esteri Tomula and her work for Arabia in 1947-1984.

Here you can see the other books published. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti