torstai 3. tammikuuta 2013

IvanaHelsinki Vitalis, kevät 2013 / Vitalis by IvanaHelsinki, spring 2013

Upea helmikuussa lanseerattava uuden värinen Vitalis muiden jo aiemmin ilmestyneiden kaveriksi. Designhan on tuttuun tapaan IvanaHelsingin Paola Suhosen käsialaa. 

Väri on kuulemma tulevan kevään yksi trendiväreistä! Kaikki ketkä tykkää oheisesta kuvasta Vitaliksen Facebook-sivuilla, osallistuvat uuden turkoosin Vitaliksen arvontaan ja saa tämän uutukaisen itselleen ennen muita!
Kuva / Photo

--

Lovely new color for Vitalis designed by IvanaHelsinki, Paola Suhonen. Previous tins you can see here. Like this photo in Vitalis´ Facebook and you can get this tin before it is in stores on February! 

 

2 kommenttia:

  1. Pakkohan se jo oli käydä tykkäämässä.. Täytyy siis myöntää että vitalis olisi minulle täysin uusi asia.. Tai siis tuttuhan se on kaikkien kehumana, mutta ei ole tullut itse kokeiltua. Ainoastaan käytin niinsanottuna ärrinmurrin sanana pienenä sanaa vitalis. ;) hihih*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis sama vähän minulla, ennen tätä uutta designia Vitalis oli minulle Vitalis, jota kylläkin olin ahkerasti käyttänyt, mutta ei herättänyt mitään tunteita suuntaan eikä toiseen. Nyt onkin tilanne vähän eri. :D

      Poista