torstai 3. tammikuuta 2013

Muumi juomalasiuutuuksia? / New Moomin drinking glasses?


Pikku Myy kelluu /
Little My floating

Muumimamma rannalla/
Moominmamma on the shore

Muumipappa ruorissa/
Moominpappa at the helm
Muumipeikko ongella/
Moomintroll fishingNiiskuneiti auringossa/
Snorkmaiden in the sunKatsokaas näitä! UPEITA! Varsinkin peikko! Onkohan tässä meidän tämän vuoden uudet muumi juomalasit? Linkit ovat näköjään jotenkin piilotettuja, mutta kyllä muumifanit uutuuksia löytää kun kaipaa jotain uutta nähtävää! Kuvien alta linkit lähteisiin, jotka ainakin toistaiseksi toimivat.

Muumipeikkolinkin takaa paljastuu hinnaksi 8,90 €. Koskahan pääsemme hypistelemään näitä oikeasti? Uudet muumimukit tulevat kauppohin vasta huhtikuussa.

EDIT 4.1.2013: Kääntöpuolen kuvat lisätty (pl. Niiskuneiti). Lähde.
EDIT 18.1.2013: Kuvat piilotettu Fiskars Homen pyynnöstä
EDIT 4.3.2013: Jo aiemmin täällä vilahtaneet kuvat lisätty takaisin 


--

Moomin drinking glass novelties? Links (under the pictures) are hidden, but we Moomin fans can find novelties when we really want! From the link of Moomin you can see that the price is going to be 8,90 €. I´m just wondering when we can buy these! New Moomin mugs are in stores on April!

EDIT 4.1.2013: Pictures of the backside added (
excluding Snorkmaiden). Pictures from here.
EDIT 18.1.2013: Photos removed by request of Fiskars Home

EDIT 4.3.2013: Photos added

13 kommenttia:

 1. Entisistä onkin enää yksi ehjänä. Nämä on sitä paitsi jopa kivempia kun on vaan yksi hahmo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja selkeät tutut hahmot peruselementissään! Niissä vanhemmissa oli vähän liian tuntemattomia tarinoita mulle. :)

   Poista
 2. Nämä ovatkin ihania! Entisetkin oli söpöjä, mutta niitä en kotiin ostanut koska olivat jotenki liian sekamelskan näköisiä :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania! Olenkin jo odotellut uusia laseja niiden poistettujen tilalle, eikä tullut pettymyksenä nämä. Mahdottoman sieviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja kiva kun on yksittäin niin voi ostaa tarvittaessa vain mieleiset. :)

   Poista
 4. minulle kerrottiin eilen iittalan myymälästä että mukit tulevat maaliskuussa ja nämä sitten huhtikuussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Iittalan alennusmyyntiesitteessä luki että uudet mukit tulee huhtikuussa! Tiedä häntä?

   Poista
  2. Ruotsalaisessa nettikaupassa on, että lasit lanseerataan viikolla 10 ja mukit, kulhot ja lautaset Niiskuneidistä ja Muumipeikosta lanseerataan viikolla 14. KEsämuki viikosta 16 eteenpäin. :)

   Poista
 5. Uudet muumilasit sopivat Arabian kakku-ja keksivatisarjaan, muttei minulle. Kuvat ovat liian lapsellisia. Ja mikähän ajatus on valmistaa 5 erilaista, ei 4 tai 6? Miksei koko edes olisi voinut olla suurempi? Edelliset lasit sopivat minulle enemmän aikuiselle käyttäjälle. Enemmän toivoisin myös Tove Janssonin alkuperäisistä kuvista mukeja ja astioita, ei Tove slotten muokkaamina liian lapsellisina? Mistä löytyisi kuvaa uusista tulevista astioista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, minä taas tykkään näistä, tarpeeksi simppelit ja tutut hahmot omassa maailmassaan! Ja sopii hyvin vesi-/mehulasiin kun on veteen liittyvät aiheet! :)

   Minulla on melkein kaikki edelliset lasit, mutta päivääkään eivät ole olleet käytössä, kaapissa ovat laatikoissaan. Liian tuntemattomia tarinat minulle, joten ei herättänyt tunteita. Lahjoiksi annan jos sopivan saajan keksin. :)

   Uusista astioista on tiedossa vain nimet ja hahmot, kuvia ei toistaiseksi vielä. Turkoosi peikko, vaalenapunainen Niiskuneiti ja kesämuki on Niiskuneiti ja Runoilija. Blogini Facebook-sivulla laitoin kuvaa muumitarioissa esiintyvistä runoilijoista. :)

   Huhu kertoi, että kesämukin väritys olisi sama kuin viime kesän mukissa. Toivottavasti ei, olisi nyt edes hiukan eri sävyt!

   Poista
 6. Noita vanhempia laseja saa ainakin iittalan myymälöistä tällä hetkellä kivaan ale-hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Minulta joku satsi puuttuukin, saa nähdä löytyykö enää ja jaksanko edes metsästää. Tykkään näistä uusista enemmän! :)

   Poista