lauantai 5. tammikuuta 2013

Valoa, mutta kas, ei kameraa! / Sunlight but no camera!

Vapaapäivä, valoisa sellainen, jonkin verran kuvattavaa kun kerrankin valoisan aikaan olisin kotona. Namnam hedelmäaamupala, Lidlin lasipullon appelsiinimehua, uudella joulupukin tuomalla kahvikoneella tehty cappuccino. Tulppaanejakin on piristämässä kun kevättä kohti jo kovasti ollaan menossa.

Mutta... Toinen järkkäreistämme + molempien järkkäreiden kaikki akut herran mukana jääkiipeilyreissulla! Pieni pokkarikamera herran jäljiltä jemmassa ja herraan ei tietysti yhteyttä puhelimella! MURR!

Siinä on teille Lumian ja InstaCamin yhteistyöllä luotu kuva aurinkoisesta aamustani joka ei nyt ihan välity tästä kuvasta.


ps. Lukekaa tänään ilmestynyt Hesarin Kuukausiliitteen juttu Susanna Rahkamosta ja Petri Kokosta! Tai katsokaa ainakin valloittavat kuvat! Tämän minä arkistoin, monestakin eri syystä.


--

Morning (or maybe I should say midday...) and a lot sunlight! My breakfast with fruits, orange juice and cappuccino. Then I realized that my boyfriend has taken the other one of our systems cameras and all of our rechargeable batteries for his ice climbing trip.

So here is a picture taken with my Lumia... The lovely sunny morning isn´t quite conveyed through this picture...

The another picture is taken of one magazine published today with our daily newspaper. There is lovely interview and charming pictures of former Finnish Ice Dance couple Susanna Rahkamo and Petri Kokko.2 kommenttia:

  1. Voi, oon niin kateellinen sulle noista kanteleen kutsu astioista. Jos ikinä joskus niistä luovut niin muista mut :D Ihana kuva muutenkin. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voih, en taida luopua. Minulla on kaksi kuppia ja kaksi kulhoa ja lisää minäkin tahtoisin. En vain tuolloin kun noita myytiin niin oikein raaskinut opiskelijana ostaa enempää. Nyt harmittaa. :) Tsemppiä metsästykseen!

      Poista