keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Stockmannin muumimukista lisäerä! / Stockmann Moomin mug will be again available from the original distributor!

Itse en jäänyt ilman Stockmannin juhlavuoden muumimukia, mutta tiedän, että monet jäivät. Tiedän myös, että trokarit hamstrasivat mukeja minkä ehtivät ja hähäääää ihan oikein heille, että nyt tulee lisäerä myyntiin! Nyt toivotaan, että kaikki viimeksi ilman mukia jääneet saavat omansa ihan normaalihinnalla!

Stockmann tiedotti lisäerästä tänään mm. omilla Facebook-sivuillaan näin:

"Kukkuluuruu kaikki muumifanit. Kalenterit esiin ja herätyskellot soimaan, sillä Stockmannin juhlavuoden muumimukia on tulossa viimeinen lisäerä myyntiin perjantaina 14.12. klo 9.00 kaikkiin tavarataloihimme sekä stockmann.com -verkkokauppaan. Kyseisen erän tuotteita on myytävänä rajoitettu määrä (ostorajoitus 6 kpl/asiakas, ei ennakkovarauksia)."

Olen hyvin iloinen! Siitäs saavat! Trokarit pois muumien maailmankartalta! 

ps. Muistakaa osallistua muumiarvontaan ja samalla hyödyntää alennus! 

--

I´m so happy! Stockmann announced today on their Facebook page that there will be more Stockmann special edition Moomin mugs in stores on December 14th, at 9:00 am (GMT +2)! 

I have one myself but I know too many who hasn´t! And I have seen so many "bootleggers" in the Internet who has bought dozens of those mugs and are now selling them at much higher price! 

I really hope that everyone will get their mugs leaving the bootleggers with a big pile of spare mugs as they are available again from the original distributor with a fair price.

ps. Don´t forget the moomin giveaway and discount!

5 kommenttia:

 1. Pitääköhän tuota mennä ihan jonottomaan paikan päälle jos haluaa oman?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä taitaa joistain myymälöistä saada! Netistä näyttää jo loppuunmyytyä. Ehditkö saada omasi? :)

   Poista
 2. I guess you would have to be in finland to get one of these in the stores :(

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun löysin tämän blogin! Koska ilmeisestikin olet todellinen Muumi asiantuntija, osaatko sanoa mistä näkisin 1) kaikki muumimukit mitä on tehty tai 2) kaikki ns. sesonki mukit. Tai jos olet tehnyt siitä joskus jonkinlaisen postauksen niin linkki olisi hyvä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Datailen tässä puhelimella niin vaikea saada suoraa linkkiä, mutta www.arabia.fi, sitten kohta tietoa Arabiasta, ja Muumit Arabiassa tms niin sieltä löytyy lista kaikista Arabian muumituotteista ja sitten toinen lista pelkistä mukeista! :)

   Poista