sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Arvonta ja alennus! / Giveaway and discount!

Arvon lukijani! Olisiko teillä kiinnostusta hankkia vielä joululahjoja läheisille? Isoisän Puulelut haluaa tarjota lukijoilleni 10 %:n alennuksen kaikista tuotteistaan ja lämpimästi suosittelenkin tuotteita vilkaisemaan ja pukinkonttiin hankkimaan! 

Erilaiset puiset autot ovat yksiä suosikkejani ja jos minulla olisi joku jolle tuollaisia hankkia niin heti hyödyntäisin meille tarjotun alen! 

Jos löydät nettisivuilta kiinnostavia tuotteita, voit kysyä hinnastoa nettisivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta. Muista kysyä myös haluamasi tuotteen saatavuutta, näin joulun alla saattaa olla nimittäin ruuhkaa! Pientä mutta suurta -koodin mainitsemalla saat sitten alennuksen! Nettisivuilta löytyviä ihania tuotteita myydään nyt lukijoilleni suoraan valmistajan tukkuvarastosta, mutta muuten tuotteita löytyy esimerkiksi lahjatavara- ja matkamuistoliikkeissä ympäri Suomea. Yrityksellä on myös vientiä mm. Japaniin. Tuotteet ovat valmistettu Virossa.

Itse sain juuri testattavaksi hauskan puisen hieronta-Nuuskamuikkusen! Sain itse valita minkä alla olevista haluan ja Nuuskamuikkunen oli heti mielessäni, asuuhan kotonamme jo yksi muikkunen. Hierontamuumit ja minimuumit ovat kokopuuta ja käsin maalattuja! Lisäksi kaikki muumituotteet ovat lisenssituotteita, joita myydään tuotemerkin © Moomin Characters ™ alla.


No nyt teitä varmasti jo kiinnostaa otsikossa mainostamani arvonta! Teille muumifaneille sain arvottavaksi kaksi akryylista muumi-somistetta! Minun silmiini vähän näyttää, että muumit olisivat luistelemassa! Hih.


Somiste tulee kauniissa pakkauksessa joka on helppo vaikka lähettää joulutervehdyksenä läheisille! Jos arvonnassa onni ei satu osumaan kohdalle, voit tämänkin tuotteen tilata samaisella 10 %:n alennuksella!

Noh, miten sitten voi arvontaan osallistua? Jätä kommentti tähän postaukseen sunnuntaihin 9.12. klo 20.00 mennessä! Voit esimerkiksi kertoa terveisiä blogiini liittyen tai sitten vaikka Isoisän Puuleluille joka tämän arvonnan meille tarjoaa! Jos monet teistä tarttuu meille tarjottuun lukijatarjoukseen ja tekee tilauksen, saattaa olla, että toistekin arvontaa pääsemme järjestämään!

Muistathan kirjoittaa nimimerkkisi ja mahdollisesti myös sähköpostiosoitteen jotta saan voittajiin heti yhteyden ilman huhuilemista!

Onnea kaikille arvontaan tasapuolisesti ja kiitos Isoisän Puuleluille yhteistyöstä!

EDIT 3.12.2012: Voit osallistua arvontaan kommentoimalla myös jos sinulla on jokin idea uudeksi puiseksi muumi-tuotteeksi Isoisän Puuleluille!

--

Finnish family company Isoisän Puulelut ("Grandfathers wooden toys") would like to offer 10 % discount for all of my readers! I have to say that I love those wooden cars they have! I wish I had someone who to buy those!

If you wish to buy any of the products just send an email for the company (info@isoisanpuulelut.fi) and ask for the price list. Remember also to ask if your favorite products are still available before Christmas! Don´t forget to mention also that you are reader of pientä mutta suurta -blog to get the discount! 

I got one "massage Moomin" for myself and I chose Snufkin. Wooden products, for example these massage-moomins and mini-moomins are hand painted and made in Estonia. All Moomin products are also licensed © Moomin Characters ™products.

Well I´m sure that besides the discount you are also interested in how to take part in the lottery! If you wish to win this acrylic Moomin product, just leave a comment before Sunday 9th December 8 pm. You can write feedback for my blog or for example for the Isoisän Puulelut company. I have two giveaway products for my readers!

Good luck for all of you!

EDIT 3.12.2012: If you have some new wooden Moomin product in mind you wish to have, tell us about it so Isoisän Puulelut company can think if it would be possible to produce it!


31 kommenttia:

 1. No voihan puulelu. Mahtavia. Sitte joskus kun saan nukkekodin rempattua niin tilaan isoisältä aurinkotuolin sinne. :) Hihih.

  Terkut sulle.... Noh jatka samaan malliin. Tänne on aina ilo palata lueskelemaan!:) Makiata joulun odotusta.

  VastaaPoista
 2. Puuleluja ihailin käsityömessuilla. On ne vaan taidonnäytteitä muoviromun rinnalla :)

  Rauhallista joulun odotusta!

  pia1972 @ luukku.com

  VastaaPoista
 3. Kylläpä oli somia puuleluja. Harmi vaan kun ei ole kenelle noita hankkisi. Ihanat sivut teillä. Joulun odotus terveiset kaikille!

  VastaaPoista
 4. Hieronta-Nuuskamuikkunen voisi muuttaa meillekin. IHania. :D

  VastaaPoista
 5. Mulleki hierontamokkula <3

  salla.si@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Ihania molemmat! -Mirka N-

  VastaaPoista
 7. Ai kun kiva arvonta! Ja blogi myös, joka päivä melkein tänne klikkailen tarkistamaan, onko tullut uusi postaus...:)

  VastaaPoista
 8. Puulelut on sit ihania,keräilen niitä. pitääkin mennä katselemaan tarjontaa.
  mukaan arvontaan tahdon myös.

  VastaaPoista
 9. Ihania hierontavälineitä, osallistun arvontaan. Kiitos kivasta blogista!
  -päivi-

  VastaaPoista
 10. Puulelut ovat parhaita, ko kestävät nykyisiä muoviroinia paremmin. Täytyy käyä kattomassa toi linkki :) Ja arvontaan toki mukaan!

  VastaaPoista
 11. Ihania puuleluja! Osallistuisin arvontaan. Kiitos blogista!

  Mukavaa joulun odotusta.

  mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 12. Ihania juttuja täältä löytyy taas kerran! Tollaiset Muumipappa ja -mamma hierontajutut taitaa lähteä joululahjapakettiin vanhemmilleni :)
  Arvontaankin otan osaa!

  jenna-heinonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. arvontaa... ihania kirjoituksia :) satuniemela@suomi24.fi

  VastaaPoista
 14. Oioi, kaksi niin ihanaa asiaa yhdessä, Muumit ja hieronta <3 Toivottavasti arpaonni potkaisee... sannapiironen@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ihana blogi sulla :) Tällaselle muumihullulle kyllä kelpaisi myös arvontavoitto ;)

  Aurinkoisin talviterveisin:

  jenttura @ hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Hauska idea tuo hierontamuumi! Mukana arvonnassa -Hippu- hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 17. Muumijutskat on aina kivoja. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 18. Tykkään blogistasi valtavasti, vaikka pääasiassa olenkin "äänetön osakas" kommentoinnin osalta. :) Olen mukana arvonnassa!

  tiina_niemela@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Voi miten söpöjä hierojia!
  frida.lehtonen@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 20. Voi kuinka suloisia! Arvonnassa mukana! :)

  VastaaPoista
 21. Voi kuinka ihanalta näyttää! :) Ehdottomasti mukana! minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Oih,ihania nuo puulelut:) ja nuo hieronta muumit,tuollainen voisi muuttaa meillekin:) arvonnassa tahtoisin olla myöskin mukana:) kiitos ihanasta blogista! mepsi85@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Näiden sivujen avulla löysin ensimmäistä kertaa liikkeen ja kaupat tuli heti! todella hyvää palvelua ja vastauksia sai jok ikiseen kysymykseen :) nyt odottelen tässä pakettia joka lähti jo aamulla, tilasin siis eilen. puisia tuotteita, jäi joskus mieleen kun näin muumipeikko kirjatuet, voisiko niitä valmistaa eri hahmoista? tai tuollaisia vedettäviä hahmoja kuten muista klassikoista on, narusta vetää ja perässä tulisi hattivwati lauma, nipsu jonka pää nyökkyisi vedetteässä jne :) puulelut ovat vain parhaita! ja osallistun kyllä mielelläni myös akryylisomisteen arvontaan :) voisiko muumeista tehdä samantyylisen puukoristeen? mittanaulakoita lapsille.. hmm loputon ajatuskieppi :D teddypenikka@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Olipas ihania muumeja :)
  teija.anttila@yahoo.com

  VastaaPoista
 25. Tietysti muumiarvontaan osallistun :)
  Mirjam81@jippii.fi

  VastaaPoista
 26. muumit on ihania, arvontaan mukaan
  nina.finne@luukku.com

  VastaaPoista
 27. Hei,
  Hienosti tehtyj. Tykkään :)
  Mukana arvonnassa.
  iina.13@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Niin ihania <3
  heidissalmi@gmail.com

  VastaaPoista
 29. mukana ollaan!
  hyviä uutisia kyllä tuosta stocka-mukista! onneksi ehdin sen itse saamaan, mutta ihanaa jos lopuille halukkaille riittää myös muki.

  VastaaPoista
 30. Ihania puuleluja! Mukaan arvontaan =)
  T.Maria

  VastaaPoista