sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Kirppislöytöjä Salosta / Flea market treasures from Salo

Välipäivinä matkasin junalla isäni luokse Saloon. Junamatkan alkufiiliksiä ehkä luitkin jo Facebook-sivuni puolella, mutta hienoista kirppislöydöistä et vielä ole kuullutkaan!

Tadaa, löytsin mahtavan opetustulun Maurin Makasiinilta Perniön juna-aseman vierestä. Taulu oli suhteellisen hyväkuntoinen, takapuolella enemmän kulumaa kuin edessä. Taulu jäi odottelemaan vielä autokuljetusta Helsinkiin, sillä ison taulun raahaaminen ensin junassa ja sitten metrossa olisi saattanut aiheuttaa hiukan katseita.

Kiitos iskä kuvasta! / Thanks dad for the picture! 
Takapuolella oli myös muuten mielenkiintoinen teksti. Kääpiökansaa. Ovatpa ajat muuttuneet. Miltähän vuosikymmeneltä tämä mahtaa olla?
Kännykkäkamera laatua...
Maurin Makasiini on muuten jokaisen penkojan tavarataivas josta voi tehdä todellisia löytöjä. Kerran (kolmesta käynnistä) olen tainnut tyhjin käsin lähteä, mutta muuten on jotain pientä tarttunut mukaan. Suosittelen! Googlettamalla löydät muidenkin bloggareiden fiiliksiä.

No sitten Salon kirppiskierrokseen. Radiokirppis blaaah pelkkiä vaatteita (en ikinä katso vaatteita kirppareilla), Salon Aarresaari ok, Salon seudun suurkirppis ok. Kaksi jälkimmäistä oli isoja itsepalvelukirppiksiä ja tarjolla oli paljon astioita! Niitähän minä kyttään. Mukaan tarttui kaksi Taika espressokuppia tasseineen, joista lisää vielä myöhemmin sekä Karhulan ja Riihimäen lasipurkit. Edullisesti löytyi, isompi oli vain 3 € ja pienempi (näitä 1 litraisia vähemmän liikkeellä) 6 €. Kannettomia olivat, joten jos kansia sinulta löytyy ylimääräisenä niin voin mielelläni ostaa kannettomiin purkkeihini!

--

Look what I found from flea markets! A board, very old one! I also found more old glass jars and Taika espresso cups. I´m more than happy of my small treasures!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti