lauantai 15. joulukuuta 2012

Klaus Haapaniemen Pop up shop Helsingissä / Klaus Haapaniemi pop up shop in Helsinki

Luin eilen sattumalta Torikorttelin nettisivuilta että Klaus Haapaniemellä on Helsingissä pop up shop 31.1.2013 asti! WAU! Arvatkaa vaan kuka kävi siellä tänään! Ihme kun en ollut lukenut siitä mistään aiemmin, olisin avajaispäivänä ollut varmaan oven takana jonossa!
https://twitter.com/KlausHaapaniemi
Olin iloinen kun siellä oli myynnissä myös Isetanille tehtyjä tuotteita. Kirjoittelin aiemmin jo viime vuoden Isetanin tuotteista ja harmittelin, että meillä Suomessa ei näiden ostamiseen ole ollut mahdollisuutta.

Jos Helsingin pop up shopissa olisi ollut Isetanin viime vuoden penaaleita tai pussukoita, olisin ostanut kummatkin. Ja jos minulla olisi iPhone, olisin tänään ostanut valloittavat puhelimen kuoret. Niitä oli vielä muutamia jäljellä, erilaisilla kuoseilla! (Harmi muuten, että näitä ja esim uusia Marimekon puhelimen kuoria on vain iPhonelle. Eikö suomalaisten suunnittelijoiden tulisi tukea suomalaista Nokiaa?)
Kuva / Photo: Isetan

Olisi ollut ihanaa ostaa jokin kaunis viltti tai tyyny, mutta nyt ne jäi odottelemaan rikkaampia kauniin suomalaisen designin ihalijoita. Pienemmille kukkaroille oli tarjolla mm. täksi jouluksi Isetanille suunniteltuja kauniita kortteja, leimasimia, teippejä, koruja, hanskoja ja huiveja. Sateenvarjojakin oli, mutta 150 € Suomen myrskyissä käytettävästä sateenvarjosta on mielestäni aavistuksen riskaabeli sijoitus.

Itse ostin korttisetin. Niiiiin kauniita! 20 € köyhdin, mutta kun kyseessä oli 20 kortin paketti niin yhden kortin hinnaksi tuli siis vain 1 €. Ei paha siis. Eihän? En kyllä taida raaskia kortteja käyttää, esille menee!En huomannut kysyä tuleeko tuotteita lisää vai myyvätkö nuo loppuun mitä nyt oli? Jos joku siellä vielä käy niin kysykää ja kertokaa mulle pitääkö mennä kytistelemään ihanuuksia uudelleen!

ps. Liikkeessä käy vain käteinen!

--

Klaus Haapaniemi pop up shop in Helsinki! I´m so excited about this! For more information, klick here.
Mostly there were products designed for Isetan but also Haapaniemi´s cushions, shawls and silks. If they would had one, I would have bought a pencil case I wrote already earlier. I´m also sad that there were only covers for an iPhone, not for my Nokia Lumia.

I bought "only" this set of postcards. I love them!


7 kommenttia:

 1. Voi ei mitä herkkuja tuolla Isetanin sivuilla. Esimerkiksi ne teipit! Minulle ei selvinnyt voiko tilata Suomeen. Näille tuotteille luulisi olevan tilausta Suomessa enempikin kuin pop up storen verran.
  Kivat kortit sait. Kissa on tuttu maitopurkista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sanos muuta! Kyllä minulle nuo kelpaisi vallan hyvin! Design Forumista saa vain vähän hinnakkaampia ihanuuksia. :( Juu maitopurkkikissaa näytti netistä saavan myös isompana printtinä!

   Poista
 2. Maitopurkkikissa on suunnittelijan oma kissa...

  VastaaPoista
 3. Käväsin ja jatkavat aukioloa helmikuun puoleen väliin ja joitain tulee lisää, mutta ei osannut sanoa, että mitä. Munkin matkaan lähti kortit, aivan ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau jes! Pitää mennä uudestaan kunhan keskustaan asti itseni saan raahattua! Se vaan tietää aina rahanmenoa ja säästellä nyt pitäisi! :)

   Poista
 4. Tein itsekin maitopurkkikissasta kortin. Ihastuin niin kissankuvaan että piti kerätä noita maitopurkkeja talteen ja ajattelin että vielä minä jotain askartelen niistä.

  VastaaPoista