sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Kukkaruukkua kukkaruukun perään / Arabia´s Flowerpots

Kesällä ihailin näitä kellertäviä vanhoja Arabian Kerä-ruukkuja mökillä! Nyt olenkin yrittänyt ostella pois näitä kirppareilta pyörimästä! Pari olenkin onnistunut löytämään!

Mukavasti menee hyasintit näissä! Olen nykyään ihan hyasinttifani, kaupassa pari viikkoa sitten tajusin, että hei tää on se ihana joulutuoksu! Nyt olenkin ahkerasti ostanut uusia kun vanhat on ruskistunut. Nytkin on jo useita uusia aukeamassa noiden pitkien ruskettuneiden tilalle.


Löysin siis juuri vastikään nämä ruukut. Sinisävyisen ruukun kaupanpäälle tuli halkaisijaltaan 11 cm oleva aluslautanen kellertävään ruukkuun. Muistelin, että mökillä yksi Kerä-ruukku oli vailla aluslautasta, kokoa en vain nyt muista, isompi taisi olla. No, nyt sitten kytistellään myös parittomia ruukkuja! Onkohan kierre loputon?

Ps. Jos sinulta löytyy näitä ehjiä ruukkuja ylimääräisenä niin täällä on innokas ostaja! Kaikki koot ja molemmat värit käy!

--

On July I wrote you about these Arabia´s Kerä flowerpots! Now I have found two of these but I still would like to have more!
I´m willing to buy these so if you have one, let me know!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti