torstai 13. joulukuuta 2012

Avotakka Vintage / Vintage issue of Finnish interior magazine Avotakka

Joko näitte tämän ihanuuden? Juuri on nimittäin ilmestynyt Avotakan designin erikoisnumero. Teemana ihastuttava (vai vihastuttava?) vintage! Lehti on lahja Avotakan kestotilaajille, muille ostettavissa irtonumerona.

Kuva / Photo: www.facebook.com/Avotakka

Mikäs on teidän mielipiteenne vintagesta? Minä tykkään, mutta taas toinen puoliskoni ei tykkää yhtään. Toistaiseksi meillä siis mennään "ajattomalla Ikea-sisustuksella". Katsotaan koska saan taivuteltua meille jotain ihania vanhoja huonekaluja ja käännettyä sisustuksen päälaelleen...

-- 

Finnish interior magazine Avotakka has recently published an extra Vintage issue! How do you find vintage? I love it but my boyfriend doesn´t. That´s why we now have "timeless Ikea furnishings" at our home. Hopefully more vintage in the future. 4 kommenttia:

 1. Avotakan vintage numero oli iso iloinen yllätys. Erityisesti pidin Milanon triennaali 1951 kertovasta jutusta ja muutama ihana kotikin lehdessä oli esittelyssä.
  Minä tykkään vintagen ja tämänpäivän designin miksauksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu minäkin sen facebookista bongasin ennen kuin kotiin kerkesi tulla ja jäin kyllä odottamaan! Vielä tuossa luettavien pinkassa on, selattu toki jo!

   Poista
 2. Moi, huomasin aiempia postauksiasi selaillessani, että etsi Ritarit-sarjan kahvipannua. Bongasin sellaisen eilen Tampereelta Pelastusarmeijan kirppikseltä (pääkirjasto Metson vieressä), hintaa en katsonut, mutta ihan ok-kuntoiselta näytti.

  Onnea metsästykseen!

  Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiva kiitos! Olen ehkä tässä kyllä alkanut miettimään ritareista luopumista kun tila loppuu ja ne ei meillä missään käytössä vielä ole. Saas nähdä!

   Poista