tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulukuu ja joulukoristeet / December and Christmas decorations

Tämä kuva on viime joululta, mutta on niin ihana että päätin laittaa sen tänne esille meitä ilostuttamaan uudestaan! Joulukoristelaatikko on tuotu kellarista ylös jo pari viikkoa sitten, mutta ennen joulukuuta en ole koristeille saanut lupaa. Pöh. No nyt sitten odottelen siivoushetkeä ja sitä että saisin koristeet vihdoin esille! Ehkä itsenäisyyspäiväaamuna? Vai pitäisikö nukkua mieluummin pitkään ilman herätyskelloa? Oih. Paha valinta edessä!


Aarikan tontut ovat lähellä sydäntäni, samoin ihana Kaj Bojesenin apina. Mitkä ovat teidän vakiojoulukoristeet joita ilman joulu tuntuu, että jotain puuttuu?

--

This picture is from last Christmas but I love it so much that I wanted to show it again for you! On Thursday we have Independence Day in Finland and I was wondering to take out our Christmas decorations then! I also would love to sleep without the alarm, but don´t know yet wich one I choose!

Those little elves by Aarikka are my all time favorite Christmas decorations. Do you have some specialities? I think monkey by Kaj Bojesen is lovely with elves!


6 kommenttia:

 1. Ihania aarikan tonttuja <3

  Omista joulukoristeista, täytyy sanoa että aivan tavallinen sininen kimallenauha. Niitä jouloukuuseen ripustettavia nauhoja siis. Kun olin lapsi meillä oli niitä monen eri värisiä, puanisia ja kultaisia ja sitten se yksi sininen joka oli minusta aivan ihmeellinen ja mystinen.

  Nykyään siitä on jäljellä enää pätkä mutta olen ominut sen omaan kotiini ja kiepautan sen aina kynttilätarjottimen ympärille ja hetkittäin saan sitä katsomalla saman ihanan fiiliksen kuin lapsenakin :)

  VastaaPoista
 2. Joulukuusi ei pukeudu jouluun ilman suuria vanhoja joulukäpyjä, jotka sain isoäidiltäni lahjaksi ollessani 1-vuotias 70-luvun alussa. Ne ovat siitä asti koristaneet joulukuusta ensin äitini vaalimina ja nyt myöhemmin omassa kodissani. Olen myös etsinyt kävyille kavereita kirppareilta ja netistä, mutta vain yhden setin olen löytänyt (hopeinen, kultainen, punainen ja sininen käpy). Muistan kuinka tylsää lapsena oli, kun ihanat kävyt laitettiin aina korkeimmille oksille jotta niillä ei leikittäisi tai ne eivät muutoin hajoaisi, ja nyt toimin itse aivan samoin =) =) =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaita muistoja tuollaiset! Ja toivottavasti perinteenne säilyy!

   Poista
 3. Meillä ei juuri koristeita ole, mutta alakouluikäisenä Stockmannin joulumaailmasta ostettu kuusenkoriste on kaikkien aikojen suosikki - vaikkei meillä nykyään kuusta olekaan, joten koriste killuu sitten ikkunanpielessä tai milloin missäkin... :) Noita Aarikan tonttuja mulla on pari, niistä pidän myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Juu tontut on ihania, viime jouluksi ostin pari kuuseenkin roikkumaan! :)

   Poista