keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Syyskuun Avotakka / Finnish Interior Magazine Avotakka

Elokuun alussa vinkkailin teille että olen menossa erään lehden haastatteluun ja kuvauksiin äitin kanssa. Tänään se lehti nyt sitten tupsahti postiluukusta, Avotakka.

Kuva / Photo: facebook.com/avotakka

Haastattelu meistä on ensi viikon Habitare-messuihin liittyvä ja innokkaina messukävijöinä saimme antaa haastattelun meidän messuiluistamme! Itse olen ollut jo puolivuotiaana ensimmäisen kerran Habitaressa ja nykyään messut ovat vuosittain minun ja äitini yhteinen harrastus!

Näin vanhojen asitioiden keräilijöinä, myös toista vuotta järjestettävä Salonki-tapahtuma messujen yhteydessä kiinnostaa kovasti!Oi että tykkään niin kovasti tuosta meidän kuvasta! Tai no, itse asiassa tykkään vielä enemmän toisesta kuvasta joka oli vaihtoehtona tälle, mutta kelpaa tämäkin! En valitettavasti näitä kuvia saa julkaista netissä, mutta lehdestä kurkkailemalla näette edes tämän julkaistun kunnolla.

Se toinen kuva on minulla työkoneen, kotikoneen, iPadin ja puhelimen taustakuvina. Lisäksi olen aikeissa teettää kuvan paperikuvaksi kodin seinälle laitettavaksi! Tiiu Kaitalo nappasi meistä nämä kuvat ja täytyy myöntää, että kuvaaja oli valloittava ja hänen edessään oli todella helppo olla kuvattavana! Lämpimät suositteluni!

Oih, olen niin iloinen! Ja lisää haastatteluja on luvassa! Mikään ei kyllä taida mennä tämän tärkeän haastattelun, kuvaushetken ja kuvan ohitse.

ps. tässä vielä kuva ensimmäisiltä Habitare-messuiltani! Heh...--

In the beginning of August I wrote you about an interview and photo shooting I was going on next day. Here it is! Finnish interior magazine Avotakka!

The interview is about interior and design fair called Habitare. I was only six months old when I was there for the first time. Nowadays this Habitare fair is our annual hobby for me and my mum. This is what this interview is about. (And the last photo is taken at my first Habitare fair...)

I love that picture of me and my mum! Photographer Tiiu Kaitalo was absolutely the greatest I know! It was so easy and so natural to be infront of her camera! Unfortunately I don´t have rights to publish the photos here but you can see a little bit of them from these photos of the magazine. I really can recommend Tiiu as a photographer for any occasion!

Oh, you don´t know how happy I am! And more interviews are coming! Although I´m pretty sure that any interview, photo shooting or photo can´t beat this!


6 kommenttia:

 1. Mä oon niiiiiin koukussa !!
  Eksyin blogiisi etsiessäni Sanna Annukka "juttusia" ja olin saman tein ihan myyty !! Selasin yhdeltä istumalta koko blogisi läpi...useampi hetkihän siinä meni, mutta se kannatti.
  Kiitos, aivan ihana blogi !!

  Onneksi löydyit myös blogilistalta, tilasin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos ihanasta kommentistasi! Lämmittää mieltä! Toivottavasti viihdyt myös jatkossakin!

   Poista
 2. Hauska tarina :)
  Mä en ole koskaan käynyt Habitaressa, mutta nyt kiinnostaisi tuo Salonki tosi paljon !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeessä sinne käymään! :) Viimeksi ainakin oli hyvä!

   Poista
 3. Mahtava juttu! Täytyy käydä etsimässä lehti :)

  VastaaPoista