torstai 20. syyskuuta 2012

IvanaHelsinki Vitalis, syksy 2012 / Vitalis design by IvanaHelsinki, autumn 2012

Oih ja voih! Tämä on uusi suosikkini. Ehdottomasti! Menee jopa viime talven valkopohjaisen purkin ylitse! (Purkin pohjaväri ei ihan ole noin vihertävä kuin kuva antaa ymmärtää..)
"Vitalis syyskukan värimaailma on lähtöisin kauniista syksyn ruskasta, uniikeista väriyhdistelmistä, jotka muuttavat sävyjään nopeasti ja ennalta-arvaamattomasti. Nuo muutamat lyhyet viikot syksyisin tekevät osaltaan Suomen vuodenajoista ainutlaatuisia. Värikylläinen syksy keltaisen ja punaruskean eri sävyissä inspiroi lyhytikäisyydessään, mutta Vitalista mukana kantaessa ruska säilyy mukana vähän pidempään. Syyskukan väritys on ajaton ja syksystä muistuttava arjen pieni ilo. Suunnittelun taustalla on ajatus koko sarjan keräämisestä ja tyhjien Vitalis -purkkien käyttämisestä vaikkapa säilytyksessä." IvanaHelsinki

Kuva löytyi jo IvanaHelsingin Facebook -sivustolta ja eiköhän nämä kaupassakin kohta jo ole! Minulla tällainen jo työni puolesta onkin! Syötävän ihana! Näitä täytyy saada useampi kunhan kauppoihin ilmestyvät!

En ehkä kehtaa myöntää kuinka monta minulla näitä kaiken kaikkiaan on...


Aiemmin kirjoittelin teille jo siitä uudesta Vitaliksen ja IvanaHelsingin Limited Edition -pakkauksesta. Mitäs siitä pidätte? Sellaisenkin sain jo itselleni, aika kiva etten sanoisi! Kyllä meitä nyt hemmotellaan IvanaHelsingin Limited Edition pussukoilla kun postistakin omanlaisen saa!

--

Here is the sixth Vitalis cream tin, design by Paola Suhonen, IvanaHelsinki. Well ok seventh if you take into account the small black one also. This is absolutely my new favorite color! Even better than the white one for last winter!

What do you think?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti