torstai 6. syyskuuta 2012

Sarjaton

Tänään olin Esplanadin Iittalassa uuden Sarjaton -sarjan esittelytilaisuudessa. Lasien suunnittelija Aleksi Kuokka oli kertomassa luomisprosessistaan ja olihan se nyt vitsiläinen mielenkiintoista kuultavaa! Iittalan etusivulla on esitelty tarinaa astioiden takana. Kannattaa myös napata tuotteiden esite jostain Iittalasta tai jälleenmyyjältä!

Kuva / Photo: Iittala

Itse ihastuin erityisesti punasaven värisiin kulhoihin. Täydelliset tomaattikeittokulhot! (Yleisin ruokamme tällä hetkellä kotona...).

Kuva / Photo: Iittala

Myös tämä Samujin suunnittelema kuosi innostaa, ehkäpä keittiöpyyhkenä kun astioita ei oikein tarvitse?

Kuva / Photo: Iittala
Kulhoja ostaessani myyjän kanssa aloin juttusille ja hän kysyi keräilenkö jotain sarjaa johon tätä aioin yhdistää. Kerroin muumimukihulluudestani, ja sattumalta hänkin kertoi keräilevänsä muumimukeja! Mahtavaa! Ja hän on lukenut blogiani! Huikeeta! Terkkuja ainoalle paikalla olleelle miesmyyjälle!

--

What do you think about this new tableware collection of Iittala called Sarjaton? This name Sarjaton is "no serie" in Finnish. The idea is that these patterns, colors and forms of the products are easily combined with other products. I love these and just bought couple of those red clay colored bowls.

And by the way, I had the best salesperson to help me! He happened to be a Moomin mug collector like I am and he also has read my blog. Cool!


2 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä kieltämättä aika hauska idea – kaikki kun keräävät aina "sarjaa" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin! Vaikkakin olen vähän eri mieltä että näitä ihan kaikkeen voi yhdistää. :D Mutta onneksi on astioita mistä valita ja mihin voi yhdistää! :D Mutta ei ehkä muumimukeihin?

      Poista