tiistai 4. syyskuuta 2012

Design Market 8.-9.9.2012

Jälleen on se viikonloppu vuodesta kun designista kiinnostuneet jonottavat Kaapelitehtaan ulko-ovella. Näin tein minä jopa kahtena päivänä viime vuonna ja nyt lauantaina meinaan tehdä samoin! Onneksi ovet aukeavat vasta klo 11.00 niin ei tule niin aikaista herätystä!

Design Market on siis tänä viikonloppuna kyseessä ja luvassa on aivan varmasti jälleen paljon mahtavia ja super edullisia löytöjä! Viime vuonna ostin äidille joululahjaksi Tonfiskin setin melkein jopa puoleen hintaan, poikaystävälle ja hierojalleni Makian kauluspaidat kympillä (!), Titimadamin koruja ja Erik Bruunin kortteja hyvinkin edullisesti jne jne jne. Tarjolla olisi ollut myös Secton valaisimia, Vallilan verhoja, Kartellin huonekaluja, Coston hattuja ja vaikka mitä muuta! Erik Bruunin kirja jäi harmittamaan kun en ostanut, sen toivossa aion lauantaina matkata ensimmäiseksi Bruunin osastolle! Täältä näet kaikki näytteilleasettajat.

Kuvat / Photos: Valmistajat / Manufacturers
--

This weekend we have Design Market at Cable Factory in Helsinki! Design companies bring their extra stock to this sale. You can find for example carpets, furniture, clothing and household design at affordable prices! Here can you find all companies who are in at this great event!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti