maanantai 16. heinäkuuta 2012

Uudet Muumi lastenastiastot / New Moomin children sets

Kiitos lukijalleni näiden kuvien linkittämisestä blogini Facebook-sivulle! Tässä ne nyt siis ovat, uudet Arabian Muumi lastenastiastot poistuneiden tilalle! En vielä oikein tiedä mitä ajatella, tykätä vaiko ei. Kuten myymälästä jo minulle kerrottiin, eivät tosiaan ole niin "vauvamaisia" kuin edelliset astiastot, tosin muki on lapsiystävällisempi kuin ennen. No syyskuussa pääsee hypistelemään livenä! Eiköhän nämäkin meille ajallaan kotiudu.
Role play
Jungle
Kuvat täältä.

--

New Arabia´s Moomin children sets Role play and Jungle! In stores in September!


4 kommenttia:

 1. ...Voi kun ottaisivat pois tuon toisen korvan mukista. Aikas harva pikkupoika- tai tyttö suostuu juomaan vauvamukista kuin hetken...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mietin ihan samaa! Kuten alla anonyymi sanoo, ovat vähän ristiriidassa nuo kuvat ja korvat keskenään. :/ No mutta näillä mennään! :)

   Poista
 2. Kuva-aiheet ristiriidassa tuon 2. korvan takia. 1,5-v kummilapseni juo itse 2-korvaisesta mukista, hänen 5-v sisarensa ei suostu. Lisäksi kun 2-korvaisuus on tarkoitettu itsejuomiseen ja kyse painavasta ei-muovimukista, pienen hampaat vaarassa. 2-korvaiset mukit yleensä kun muovia ovat. Värit ihan ok uusissa astiastoissa, tosin aihe vähän 'nopeasti napattu', ei viimeistellyt niinkuin aikaisemmat lastenastiastot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vähän on ristiriitaa! :/ Harmi. No mutta sitten vain palautetta Arabialle menemään niin joskos seuraavat sitten olisivat taas yksikorvaisia. :)

   Poista