lauantai 7. heinäkuuta 2012

Finnish Design Shop pop up shop in Helsinki!

Tänään käytiin ihailemassa Helsingin Katajanokalle, Tulli- ja pakkahuoneelle pystytettyä Finnish Design Shopin pop up -kauppaa. Ihana paikka kaikille niille ihanille designtuotteille! Kiertelimme ja kaartelimme, shoppailua vihaava poikaystäväkin viihtyi (ehkä osittain pop up -kaupan SIS. Delistä nappaamaansa kahvin ansiosta?).Kaiken sen ihanan ympäristön ja tuotteiden lisäksi, hauskaa kaupassa on myös se, että siellä toimii Jopo-polkupyörävuokraamo! Kolmen tunnin vuokra taisi maksaa vain euron! Täytynee joku päivä ottaa vuokra-Jopot alle ja lähteä kiertämään Helsinkiä uusin silmin!

Oppaaksi mukaan voi napata kaupassa jaettavan Finnish Design Guiden. Itse olen sen netissä jo lukenut aasta ööhön, mutta nyt hypistelen sitä onnellisena kotona paperisena vihkona.


Finnish Design Shop pop up -kauppa
Tulli- ja pakkahuone

Katajanokanlaituri 5, Helsinki


Aukioloajat:
Ma-pe 10-19, la 10-18, su 12-18
(avoinna syyskuun loppuun asti)--


If you visit Helsinki and you like design you MUST go to Finnish Design Shop pop-up shop at Old Customs Warehouse. There is also SIS. Deli cafe and what is amazing you can rent a traditional Finnish Jopo bicycle to tour around Helsinki (3 h / 1 €).


From the pop-up shop you can get also free Finnish Design Guide! I love it!


Finnish Design Shop pop-up shop
Old Customs Warehouse
Katajanokanlaituri 5, Helsinki
Opening hours:
Mon-Fri 10am - 7pm
Sat 10am - 6pm
Sun 12pm - 6pm

The pop-up shop is open until the end of September. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti