keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Synttärit part two

Hauska retrolamppu löytyi yllättävänkin edullisesti Salon torilta. Se oli pakko ostaa, vaikka en ihan varma ollutkaan minne sen laittaisin. Kun lähetin siitä kuvaviestin hyvälle ystävälleni, entiselle työkaverilleni Kaisalle ja sain innostuneen ja ehkä vähän kateellisen vastauksen, tajusin, että hei tässä on Kaisan synttärilahja! Omaan kotiin keltaiselle lampulle ei ollut paikkaa ja sitä siirtolapuutarhamökkiäkään ei vielä ole, joten Kaisa ansaitsi himoamansa lampun! Lisäksi pystyn kuvittelemaan juuri tämän lampun Kaisan ja hänen perheensä kodissa!
Kaisan synttäripakettiin kuului myös Finelin, Raija Uosikkisen suunnittelema Trubaduuri/Ritari -kuvioinen lieden suojus. Olen huutanut tämän huuto.netistä yksittäisenä ja se pääsi Kaisan oman Ritari -kattilan kaveriksi!
Poikaystäväni on aikoinaan kotoa lähtiessään saanut itselleen Ritari -kattilan ja siitä innostuneena etsin ja myös löysin suojukset neljän settinä huuto.netistä meille kotiin (tai ehkä ennemmin sinne haaveiden mökkiin). Viikko sitten ostin vielä Korkeavuorenkadun Fasaani -antiikkiliikkeestä erittäin hyväkuntoisen pikkukattilan. Mistähän sitä saisi lisää kaappitilaa Ritari -kahvipannulle joka vielä on hakusessa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti