torstai 30. kesäkuuta 2011

Matkailu

Heute fahre ich nach Deutschland!

Isovaarini vanha matkalaukku on kulkeutunut iskäni kautta jo minulle kun siitä haaveilin ja iskä sen tarpeettomana minulle antoi. Haaveena on ostaa vielä jostain kirppiksiltä muita vanhoja laukkuja kaveriksi. Vaatimuksena on edullinen laukku joka on siisti päältä ja sisältä. Oikeaa laukkua voi siis joutua hetken etsimäään. Ehkä Berliinistä nyt seuraavan neljän päivän aikana? Berliinissä asuntomme on aivan Mauerparkin kirppiksen vieressä, joten suuret on odotukset matkalle ja etenkin ne kaikki odotukset löytöjen suhteen! Google maps on ollut kovassa käytössä kun kaikkia mahdollisia kiinnostavia kauppoja olen kartalleni mahduttanut. 

Vanha isovaarini matkalaukku on aivan liian arvokas (ja aivan liian pieni) mukaan otettavaksi Berliiniin, 
rinkka korvatkoon tälläkin kertaa perinteisen matkalaukun. 

Matkalle mukaan lähtee rakkaalta ystävältäni Pihlalta saamani kello. Pihlan asuessa Pariisissa, lähdimme poikaystäväni kanssa hänen luokseen ja siellä juhlimme sekä ystävänpäivää, että synttäreitäni. Pihla osti shoppailun lomassa himoitsemani kellon minulle yllätyksenä synttärilahjaksi. Tärkeä kello näyttää kahta aikaa, omaa ja sitä aikaa missä tärkeitä ihmisiä milloinkin matkailee.


Matkailu on kuulunut elämääni jo pitkään, ensin perhematkojen, sitten vuosittaisten useiden ulkomaankilpailumatkojeni kautta ja nykyään lomamatkoina lähinnä poikaystävän kanssa. Kotimme seinät ovat täynnä itse otettuja valokuvia, maailmalta ostettuja maalauksia ja kortteja ja hyllytkin notkuvat täynnä matkamuistoja. 

Alla olevassa kuvassa on kortit kolmesta lempikaupungistani, New Yorkista, Pariisista ja Lontoosta. Haaveiden kotikaupunkilistaan voisin lisätä vielä Amsterdamin ja Hong Kongin. 

Reunimmainen taulu on ostettu Nizzasta kavereiden siellä muutama vuosi sitten asuessa.


Vielä muutama sana ja kuva keräilyvimmastani jota kaverit pitävät aivan hulluna. Huuto.netistä joskus löysin jotain kautta myyjän, joka tekee magneetteja vanhoista mainoksista. Matkailuvimmaisena muutaman magneetin sitten ostin. 

3 kommenttia:

  1. Tuo tuplakello on aivan mahtava.

    VastaaPoista
  2. Eikö vain olekin! Ja kätevä kun läheiset matkustaa paljon niin voi aina katsastaa paljon kello toisella puolella maapalloa ja välttyy turhalta tuntien laskemiselta! :)

    VastaaPoista
  3. Kivoja noi taulut! :)

    VastaaPoista