maanantai 6. kesäkuuta 2011

Hurahdus keräilyyn


Näistä värikkäistä mukeista lähti kaikenlainen keräilyni. Keskimmäisen Mymmeli -mukin sain läksiäislahjaksi ihanalta entiseltä työkaveriltani pari vuotta sitten ja sen ympärille on kerääntynyt yksi jos toinenkin muki. Uusimmat mukit tosin jo puuttuvat tästä talvella otetusta kuvasta.


Tästä lähtee matka keräilyn maailmaan. Uutta ja vanhaa, kotiin ja haaveiden siirtolapuutarhamökkiin, läheisille ja itselle. Kun keräilystä tulee harrastus, asunto jää nopeasti pieneksi.


--


This is where all started. My collecting hobby. First I got Moomin mug in the center called "Mymmeli - Mymble" and then I wanted more. This blog is about my collecting hobby. Something new and something old. For our home and for a small cottage that I dream of.


Follow MOOMINdreams on Twitter!


2 kommenttia:

  1. Jopas on mukeja! Ihana kokoelma, erityisen kivalta näyttää sun joulumukit! :) Oon tullut ite siihen tulokseen, että ostan enää vain joulumukit (ja muut erityisen nätit..), sillä kaapeista loppuu tila! :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ensi vuoden joulumuki on myös aika ihana! Tuolta cloudberrylivingistä löytyi ennen kuvat uutuuksista mutta ovat ilmeisesti poistaneet, liekkö Arabian pyynnöstä. Vanhalla suoralla osoitteella kuitenkin löytyi vielä. :) Talvea odotellessa! http://www.cloudberryliving.co.uk/Uploaded/product-873-1-moomi-mug-0.3l-winter-game-2011.jpg

    VastaaPoista