maanantai 13. kesäkuuta 2011

Synttärit part one

Touko-kesäkuussa on ollut paljon tärkeiden synttäreitä ja tärkeille pitää tietysti aina yrittää keksiä joku ihana lahja, joka oikeasti miellyttää! Part one ja Part two -herkut olen ostanut jo jonkin aikaa sitten. 
Tonfiskin Warm –mukeja ollaan äidin kanssa molemmat himoittu jo pidemmän aikaa. Hulluilta Päiviltä ei tyhminä niitä tajuttu ostaa ja näin jälkeenpäin ollaan sitä harmiteltu. Nyt sitten päätin panostaa ja ostaa äitille mieluisan synttärilahjan! Ehkä saan itsekin niistä joskus vieraillessani kupposen kahvia nauttia. Täytyisi samaan sarjaan vielä se kannu ostaa niin kyllä sitten kelpaisi!


Sankarille oli helppo keksiä myös synttärikortti. Erik Bruunin ihanat Jaffa-kuosit ovat päässeet vihdoin ja viimein myös kortteihin, joten ostin niitä heti useat kappaleet itselle ja muille. Bruunin uustuotannon kuvituksista löytyi myös kortiksi tehty vanha Finnairin mainos. Se onkin ensimmäinen entiseen työpaikkaani liittyvä keräily”esine” minkä olen saanut käsiini.


Ylärivin valkoreunaiset Bruunin kortit löytyi Pohjois-Esplanadin ihanasta Ombrellino –pikkuputiikista. Alarivin kolme korttia ovat aiemmin olleet minimoi -ilmaispostikortteja ja ne onneksi olen aikoinaan tajunnut säilyttää. Samaa tyyliä on myös käytetty vanhoista Suomen matkailumainoksista tehdyissä Come to Finland -postikorteissa. Nämä löytyi talvella Stockmannilta ja samoja kuvia saa myös jättikokoisina julisteina. Meillä kodin seinät ovat täynnä jo omia matkailukuvia, joten juuri ja juuri näille postikorteille löytyy talvella seinältä tilaa. Julisteet odottavat vielä kaupassa isompaa asuntoa, tai sitä mökkiä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti