sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Pöllöunelmia

Yhtäkkiä aloin tykkäämään pöllöistä. Kaikki kaiketi lähti työskennellessäni Punavuoren peikko -lastenvaateliikkeessä ja näin Blabla -pehmolelun. Pitkän harkinnan jälkeen raaskin perulaisten artesaanien tekemän Wink the Owl -pehmolelun ostaa ja nyt se iloisesti piristää jokapäiväistä elämäämme. 

PisamaDesignin pellavaisen pöllötyynynpäällisen tilasin netistä, jälleen kerran pitkän harkinnan tuloksena. Enkä tätäkään ostosta ole hetkeäkään kyllä katunut, niin veikeitä nuo pöllöt tyynyssä ovat.
Jotta pöllöjä ei olisi yhtään liian vähän meidän kodissamme, tilasin jälleen netistä, Sisustajan Sopista, Deko -lehden innoittamana pöllö pyyhekoukkuja. Harmillisesti teippi on niin heikkoa, että naulakko kannattelee vain yhtä keittiöpyyhettä, jos sitäkään. Nyt se onkin siis lähinnä koristekäytössä, tietenkin pöllö keittiöpyyhkeellä varustettuna. Jälleen tänään nostin pyyhekoukun ja pyyhkeen lattialta ja teippasin takaisin seinälle.


Vielä yhden perheemme vakiopöllön esittelen! Iittalan Oiva Toikan suunnittelema pieni Riihipöllön poikanen lensi meille synttärilahjakseni iskältä. Arvokashan se kokoonsa nähden on, mutta niin söpö!


Viimeinen pöllöesittely liittyy tämän viikonlopun mökkireissuun. Käydessämme lauantaina Puutikkalan kyläkaupassa, löysin pöllö oluen! Vaikka en olutta juokaan, pullo oli pakko ostaa! Hih. Pitäähän sitä paikallista tuotantoa tukea. 1 kommentti: