sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Mökkikahvit

Mökkeilyyn kuuluu ehdottomasti pannukahvit! Finelin ihana Kehrä -pannu ei tänä juhannuksena kaverin mökille mukaan lähtenyt, mutta Heinävedellä oli juhannusfiilistä jo muutenkin juhannustansseja myöten! Kehrä -pannu pääsee kyllä sitten joskus sinne omalle mökille!


Kahvipurkkeja meillä kotona on vaikka muille jakaa! (Tosin en yhdestäkään varmasti raaskisi luopua...) Lempisuunnittelijan Sanna Annukan Juhla Mokalle vuonna 2009 suunnittelema purkki sattui silmääni hänen kotisivuillaan ja siitä sitten googlettamalla löysin vuonna 2008 Klaus Haapaniemen suunnitteleman purkin. Molemmat näistä jouduin huutamaan huuto.netistä, mutta pakkohan ne oli saada! Edullisesti onneksi löytyi vaikkakin postikulut toivat aavistuksen hintaa lisää.

Klaus Haapaniemi 2008
Sanna Annukka 2009
Viime kesän Sanna Manderin ja tämän kesän Pietari Postin purkit ovat onneksi ihan kaupasta normaalihinnalla ostettuja. Varsinkin tämän vuoden purkki on niin hieno, että se sopii oivasti kesäviemisiksi!


Sanna Mander 2010
Pietari Posti 2011


  
Vanhaa Pauligin Paula-purkkia meillä on kotona käytetty aina kun vaan muistan! Ja kyllähän omaan kotiin muuttaessa sen nappasin toki mukaani! Kaveriksi on kirppikseltä löytynyt punavalkoinen Costa Rica -kahvipurkki. Perniöstä Maurin makasiineilta löysin vielä toisen samanlaisen. Muistelin että kotona on sinivalkoinen, mutta ei, nyt mulla on kaksi punavalkoista.. Suosittelen muuten Maurin makasiineja kaikille! Hauska paikka ja siellä voi tehdä yllättäviäkin löytyjä kaiken sen tavarapaljouden keskeltä!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti