sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Muumimamma ja Muumipappa 2014 / Moominmamma and Moominpappa 2014

Jo pari kuukautta sitten ensimmäisen kerran saimme nähdä keväällä ilmestyvien Muumimamma ja Muumipappa -mukien kuvat ja väritykset. Vaikka mukien pitäisi ilmestyä vasta huhtikuussa, Kampin Iittalaan Helsingin keskustaan oli virheellisesti erä mukeja jo joulun alla lähetetty ja siellä laitettu myyntiin.

Nyt löysin erään (yllättäen ruotsalaisen) jälleenmyyjän sivuilta vihdoin viralliset kuvat. Olkaas hyvät! Erityisesti papan väritys ja kuvitus miellyttävät minua! Mammakin kyllä kivan erilainen.


Kuva / Photo

Kuva / PhotoLisäksi samaisilta sivuilta löysin myös tällaiset lusikat joita ainakaan itse en ole aiemmin nähnyt. Lienee kuuluvan yhteen tulevan kesäsesonkimukin kanssa. Kesämukinkin kuvat ovat vuotaneet jo nettiin, muki on samaa sarjaa parin aikaisemman kanssa ja nimeltään "Purjehtien Tahmatassun & Tuutikin kanssa". Mukissa nimen mukaisesti purjehditaan ja juurikin kahvikupit kädessä kuten näissä lusikoissa. Laitan kuvat sitten kun viralliset jostain tupsahtavat esiin. 
Kuvat / Photos (except the ones that have caption)

EDIT 25.1.2014: Mukien kääntöpuolien kuvat lisätty

--

Here are the official photos of new Moominmamma and Moominpappa mugs, bowls and plates. Those novelties are in stores on Spring. I also found pictures of these new spoons, apparently the are same series as summer mug 2014 "Sailing with Nibling & Tooticky".

EDIT 25.1.2014: Photos of the mugs from the other side added9 kommenttia:

 1. Is there a picture of the 2014 summer mug yet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You can google it "Purjehtien Tahmatassun & Tuutikin kanssa". :) I haven´t seen the official photos yet.

   Poista
 2. Tuo Muumipappa-muki on jotenkin niin suloinen :D Siitä mustavalkoisesta pappamukista en oo koskaan oikeen niin tykänny eikä mulla sitä olekaan, mutta tuon kyllä varmasti hankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo on ihana, varsinkin jos veneily on mieleen! <3

   Poista
 3. Tahmis ♥ ois kyllä kiva jos Tahmatassu saisi ihan ''oman'' mukin, eikä esiintyisi pikkuisena muumien rinnalla..

  VastaaPoista
 4. Hei koskahan nämä mahtavat tulla myyntiin? :)

  VastaaPoista
 5. En tiedä teistä muista, mutta minusta nuo mukien kuvat olisivat saaneet olla hiukkasen pienempiä....

  VastaaPoista