tiistai 7. tammikuuta 2014

Iittalan Taika -sarjan uutuudet / Novelties of Taika series of Iittala

Nyt on uusia Taika-sarjan astioita ilmestynyt Iittaloihin! Kerrassaan upeita! Heikki Orvola ja etenkin Klaus Haapaniemi ovat jälleen tehneet upeaa työtä.

Juomalasit, 38 cl / Drinking Glasses, 38 cl
Tarjoilulautanen, ovaali, 41 cm / Serving Plate, 41 cm
Tarjoilulautanen, ovaali, 41 cm / Serving Plate, 41 cm
Kaadin 0,5l / Jug 0,5 l
Kaadin 0,5l / Jug 0,5 l
Keittiöpyyhe / Kitchen towel

Lisäksi on vielä tyynynpäällisiä ja vilttejä! Katso lisää täältä. Huhhuh. Onneksi meillä on jonkin verran Taika-sarjaa(kin) niin voi jotain näistä uutuuksistakin ehkä ostaa...

Keväämmällä tulee Suomessakin myyntiin nämä Aasian markkinoille suunnitellut osat. Taika on parhaiten Aasiassa menestynyt Iittalan astiasarja, joten näille siellä varmasti on tilausta. Itselle en välttämättä näitä lähde hankkimaan, pyöreät muodot eivät silmissäni istu niin hyvin alkuperäisiin muotoihin.
Mitäs tykkäätte? Joko olette käyneet ostamassa? Ainakin Iittalan verkkokaupasta jotkut osat olivat jo hetkellisesti loppuneet!

Kuvat / Photos: Iittala


--

Here are some of the new items of Iittala´s Taika series. I really really love the jug and kitchen towel! Because Taika is Iittala´s most popular series in Asia, Heikki Orvola and Klaus Haapaniemi have designed these new products in last four pictures especially for Asia. These and many other new products are also sold for example in Finland.

How do you find the novelties?
3 kommenttia:

 1. Nää on kyllä musta ihania! Varsinkin tykkään tosta tarjoilulautasesta, kaatimesta ja laseista.. "harmi" vaan että mulla on jo tuommoinen tarjoilulautanen Korento-kuosissa niin en tiedä, viitsiikö sitä toivoa.. Ajattelin toivoa joitain osia valmistujaislahjaksi kun keväällä (toivottavasti!!!) valmistun, pitää siis malttaa pysyä erossa.. :)

  Löysin muuten blogiisi viikonloppuna ja jäin heti seuraajaksi. Sulla on kiva meininki ja kivat jutut! :) Mukavaa alkavaa vuotta!

  VastaaPoista
 2. Upeita, kertakaikkisen upeita! Omaan kotiini haluaisin melkein kaikki mustavalkoiset astiat ja varsinkin tekstiilejä odotan kovasti.

  Minä olen myös seurannut blogiasi jo jonkin aikaa, löysin tänne Facebookin RLR-ryhmän kautta ;)

  VastaaPoista
 3. Kattelin noita ensin,mutta sotten katoin noitten hintoja.. En kyllä viitti maksaa tyynynpäällisistä 70e. Ihania noi on ja taikaa löytyy kyllä kotoa, mut en kyllä raaski tässä kohtaa ostaa noita :(

  VastaaPoista