keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Muumi kesämuki 2014: Purjehtien Tahmatassun & Tuutikin kanssa / Moomin summer mug 2014: Sailing with Nibling & Tooticky

Royaldesign.com on julkaissut juuri viralliset kuvat kesän muumimukista ja kulhosta!
Täällä esittelin aiemmin jo sarjaan tulevat lusikat.

--

Royaldesign.com has published official photos of the new Moomin 2014 summer mug and bowl! Here are the photos of the spoons!
7 kommenttia:

 1. Ei ole ihan onnistunut tämä. Muumimammaa ja Muumipeikkoa ei erota toisistaan: taaempi ilmeisestikin on Mamma, mutta näyttää näyttää enemmän Peikolta, kun taas selin oleva hahmo näyttää enemmän Mammalta. Niiskuneiti tuijottaa kummallisesti kuppiin, ehkä siksi ettei kupista osaa sanoa onko se Niiskuneidin vai Papan kädessä. Tuutikki ja Tahmatassu ovat vähän hengettömän näköisiä, ehkä koska ne on kuvattu suoraan edestä, perushymyt naamalla. Aihe on kuitenkin ihan hauska, mutta paljon riemukkaampi tämä voisi olla.

  Pakosti tulee mieleen että kaikki paukut on käytetty juhlamukiin, joka onkin aivan upea. Ehkä tämäkin näyttää oikeasti hienommalta kuin kuvassa. :) Mutta onko uudemmissa mukeissa ohuemmat ääriviivat kuin ennen vai miten nämä näyttävät jotenkin... halvemmilta?

  Käyköhän muuten niin että tästä mukista tai talvimukista tulee lopulta se todellinen keräilyharvinaisuus tänä vuonna, kun kaikille juhlamuki tuntuu olevan pakkohankinta. Nämä voivat jäädä vähän unohduksiin ja tulevat pakostikin olemaan harvinaisempia kuin juhlamuki josta nyt tapellaan. :D

  VastaaPoista
 2. taas sama värimaailma jatkuu /:

  VastaaPoista
 3. Mistä löytää silmälasillisia juhlamukeja ???? Kaikkialta jo ostettu (lue:hamstrattu) ja nyt huutonetissä myynnissä kiskurihintaan. Ihan pelletouhua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain itselleni ja kavereille rillimukit, kun kaupassa myyjä vinkkasi edellisenä iltapäivänä, että jos aamulla olen paikalla niin sinne on tulossa pieni erä. Rillimukit vietiin kärryistä ennenkuin ehtivät hyllyyn :i Ostin vain yhden per nenä, mutta hamstraaminen kyllä houkutteli.
   Rillimukien suhteellinen määrä vain pienenee 1:6:sta, kun rillittömät mukit kasaantuvat hyllyihin.

   Poista
 4. :D Mitä tuossa ensimmäisessä viestissä kirjoitinkaan?

  VastaaPoista
 5. Harmittaa, kun uudempien mukien kuvituksista puuttuu vapaasti piirretty viiva. Muumien silmät ovat leikatut ja liimatut, täsmälleen samankokoiset ja kuvat näyttävät mukin pinnalla venytetyiltä :i

  VastaaPoista
 6. Melko uskollinenhan tämä on tuolle alkuperäiselle kuvitukselle:
  http://news.bbcimg.co.uk/media/images/73558000/jpg/_73558483_e8dae0b2-f9a5-4c62-b5ee-fef87cc71507.jpg

  VastaaPoista