tiistai 6. elokuuta 2013

Herkkuterveisiä Tukholmasta / Yummy greetings from Stockholm

Terkut Tukholmasta ja pahoittelut kangertelevasta päivitystahdistani! Halusin vain tulla kertomaan herkkuvinkin teille kaikille (edes) Tukholman lentokentällä käyville matkaajille. Kotimaan ja ulkomaan terminaalin välissähän on täällä Sky City, johon pääsee kuka vaan käymään. Vaatii siis ns. terminaalialueelta poistumisen, mutta on todella sen väärti!

Ennen tai jälkeen lentojen on erittäin hyvä hetki hakea nimittäin täydellinen muffinssi matkaevääksi, oli suunta joko hotelli tai koti. Caffe Molinari Sky Cityssa tarjoaa jos jonkinmoisia muffinsseja ja muita makeita ja suolaisia herkkuja. Oma suosikkini (kahdesta maistamastani...) on ehdottomasti appelsiini-suklaa! NAM! Parempaa muffinssia saa kyllä etsimällä etsiä!

Taannoin oli kyseinen maku loppuunmyyty ja jouduin kokeilemaan päärynä-vadelmaa. Ei ihan yhtä hyvää, mutta erittäin hyvää kuitenkin. Nizzan iltalennolla n. kolmen ja puolen tunnin aikana ehti kerrankin rauhassa nauttimaan oman herkun ja vähän jopa selailemaan lehteä! Harvinaista herkkua näiden minulle jo suht rutiineiksi muodostuneiden hyvin hyvin hektisten Ruotsin lentojen sijaan! (Tällä tahdilla melkein voisin alkaa jo ruotsiksikin tätä blogia päivittämään. Sen verran on ruotsin kielitaito taas alkanut nostaa päätään muistinsyövereistä!)

Päärynä-vadelma / Pear-rasberry
--

Greetings from Stockholm! I just wanted to say hello and tell you the best place to buy a muffin! Stockholm Arlanda Airport, Sky City, Caffe Molinari! These are the coordinates to have absolutely the best muffin I have ever tasted! Orange-chockolad, couldn´t be any better!

I also have tried the rasberry-pear and yes it was also very good, but still far far away from the orange-chockolad. If you have a change, please have a taste! One orange-chockolad muffin waiting for me in my hotel room now.../

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti