keskiviikko 21. elokuuta 2013

Tanskalaista designia Tukholmasta / Danish design from Stockholm

Tukholman lentokentän läheisyydessä olevassa hotellissa olen viettänyt viimeisen kahden kuukauden aikana aiiiiiika monta yötä. Myös Ruotsin pienempiä kaupunkeja ja hotelleja on tullut tutuksi. Tämän kesän aikana olen kuitenkin vain kerran ehtinyt/jaksanut lähteä ihan Tukholman keskustaan asti ja tässä oli tulos:


Jo aiemmin himoitsemani turkoosit kannet Arne Jacobsenin kirjainkuppeihin (valitettavasti normaalihinnalla) ja 70 prosentin alennuksesta tuo ihana puinen Base 212:n kynttilänjalka jota olen jo sitäkin aiemmin katsellut. Mette Hagedornin suunnittelemalle Asta kynttilänjalalle jäi hintaa vain kymmenisen euroa, joten sen ilomielin kotiutin. Harmi, että se nökötti yksinäisenä alepöydässä, olisihan kaverit sille olleet kivat. Nämä himoitut ihanuudet löytyivät tietysti Illums Bolighusetista, mistäs muualtakaan. Vieläkun sattuisi Köpiksen yöpyvä kohdalle niin pääsisi laajempien valikoimien ääreen iiiiisompaan aarretaivaaseen...


--

I bought these turquoise lids by Arne Jacobsen from Stockholm from Illums Bolighus. Also this wooden candle holder was a trove! The candle holder designed by Mette Hagerdorn was on sale (-70%) so it was only something like ten euros. Quite nice price for a product you have been looking for over a year now!2 kommenttia:

  1. Hienot nuo purkit. :) Sattuisiko sinulla olemaan tietoa tai jollakulla muulla täällä kävijöistä :) onko Tukholmassa jotain "hyviä" muumikauppoja missä siis myydään jotain vanhempia muumeja tai jotakin uutta mitä ei välttämäti suomessa ole tai sitten ylipäätään muumeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Vanhassa kaupungissa Österlånggatanilla on muutamia pikkukauppoja jossa jotain muumia kyllä myydään! :)

      Poista