keskiviikko 7. elokuuta 2013

31.12.2013 poistuvat Arabian muumituotteet / 31.12.2013 discontinuing Moomin products by Arabia

Nyt muumien valikoimamuutostiedot ovat virallisesti päivittyneet Arabian sivulle. Juoruthan lähtivät leviämään jo taas hiukan aiemmin (tottakai ruotsalaisten suusta), mutta tässäpäs ne virallisesti ovat. Jännittäviin juoruihin kuuluu se, että kaikki nykyiset Hackmanin muumi-aterimet poistunevat tämän vuoden aikana valikoimista. Jännä nähdä tuleekohan tilalle kokonaan uusia aterimia ja aterinsarjoja.

Näissä tämänhetkisissä lusikoissa ja aterimissa on ollut käsittääkseni hiukan ongelmia kuvien pysyvyyden kanssa vaikka tuotteet ovatkin "konepesun kestäviä". Liekkö tulee sitten parempilaatuisia tilalle, tuskin jättää Hackman nimittäin meidän muumifanien rahoja itselleen hankkimatta. Lusikoiden osalta on harmiteltu myös sitä, että kun lusikka on mukissa, kuva on ns. väärinpäin. No, aina se jotenkin vinksallaan on.

Iittalankaan sivulla ei vielä päivityksiä ole, mutta eipä siellä paljoa taida poistuvia muumeja ollakaan. Uudet lasit tulivat juuri ja muut lasit ovat jo poistuneet.

Alla siis koottuna Arabian poistuvat muumit yhteen kuvaan ja alla olevaan listaan. Päivitellään Hackmanit sitten uuteen listaan kun valikoimamuutostiedot vahvistuvat! Sillä välin voit katsella Hackmanin muumiaterinlistoja täältä. Huomioithan, että listat on päivittetty tammikuussa ja on siksi jo osittain puutteellinen.

Tuotekuvat / Product photos: Arabia
Kuvan koonti / Collage:
 pientä mutta suurta
Jos haluat käyttää kuvakollaasiani, kysythän luvan! /
If you wish to use the collage, please ask a permission!
 

Arabia
Muumimamma muki / Moominmamma mug
Muumipappa muki / Moominpappa mug
Muumimamma kulho / Moominmamma bowl
Muumipappa kulho / Moominpappa bowl
Kevätsävel lautanen / Spring melody plate
Juoksujalka lautanen / Running plate
Muumitanssi lautanen / Moomin dance plate
Yhdessä lautanen / Together plate

Jo aiemmin poistuneet muumituotteet löydät tästä linkistä

--

After December 31st 2013 the Moominmamma and Moominpappa mugs will no longer be produced. Above you can see a picture and list of all moomin products by Arabia discontinuing 31.12.2013.

Here you can see already earlier discontinued moomin products.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti