maanantai 6. elokuuta 2012

Ruokaohjemagneetit / Recipe magnets

Töihinpaluu tarkoitti myös työterveyshoitajalla vierailua. Korkea paha kolesteroli ja korkea verenpaine, mitäpä sitä muuta olisikaan voinut ensimmäisellä työviikolla toivoa. Nyt sitten kotona kokkaillaan enemmän itse ja yritetään elää terveellisemmin! Ehkä se stressittömyyskään ei olisi pahitteeksi!

Jääkaapin ovesta löytyy meiltä muutamat ohjeet, sovelsin tätä makaronilaatikon ohjetta hiukan, mielestäni siitä puuttui jotain oleellista?
En muista nähneeni muita ohjeita kuin mitä meillä jo on, näitä magneetteja ei taida Iittala enää valmistaa? Puuttuukohan meiltä jokin: lettutaikina, munakas, ruskeakastike, valkokastike, lihapullat, pesto, makaronilaatikko, perunasalaatti, pizzapohja, köyhät ritarit ja pesto? Englanninkielisistä ohjeista meille on eksynyt vain coffee bread.

Ostan puuttuvia suomenkielisiä magneetteja keittiötämme koristamaan! 

--

We have these Iittala´s recipe magnets and I´m wondering if we have them all?

7 kommenttia:

 1. Tolla ohjeella saa pelkkää makaroonilaatikkoa, ei jauhelimakaroonilootaa xD melko nam nam =p

  VastaaPoista
 2. Ainakin kaksi puuttuu, nimittäin pippuripihvien ja jonkun toisen pinkkipohjaisen (hitto kun en nyt muista, mikä se oli!) ohje :) Itselläni on näitä englanninkielisenä 6 kpl, ja tästä löytyi vastaavia magneetteja 4 kpl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti! Pitää alkaa metsästämään puuttuvia!

   Poista
 3. jep, ei tosta makaroonilaatikosta mitään puutu, ellet tarkoita lihamakaroonilaatikkoa, mutta se onkin eri juttu jo...

  ja on ollut ainakin mm. pyttipannu (v.pun) ja nakkikastike (oranssi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, näin ei yhtään kokki-ihmisenä, että ainakun puhun makaronilaatikosta, tarkoitan lihaisaa versiota. En oikein ymmärrä tuon lihattoman version ideaa? :D itsellä varmaan jäisi syömättä.

   Kiitti vinkeistä, puuttuvia magneetteja nyt sitten vain etsimään!

   Poista
 4. Minulla on se oranssi nakkikastikemagneetti! :) Laita tarjous! holopaisen_veera[at]luukku.com

  VastaaPoista