keskiviikko 22. elokuuta 2012

Juhla Mokka -kahvirasia 2012 / Juhla Mokka coffee tin 2012

Hihii! Vitsi et mulla on ihania lukijoita jotka pitää mut ajantasalla kaikesta uudesta ja vinkkailee niistä täällä blogissa tai Facebookin puolella! Nyt on julkaistu siis Pauligin Juhla Mokka -kahvirasia jota jo ennen kesää aloin odottamaan! Tänään viimeksi kaupan kahvihyllyä rasian toivossa kävin kurkkaamassa, mutta eipä näkynyt. Kun tulin kotiin, odotti yllätys täällä! Lukijat tuntee minut jo aika hyvin! Ihanaa!

Tämän vuoden purkki on Lotta Niemisen käsialaa. Osallistu täällä kilpailuun ja voita rasiaan sopivat mukit itsellesi!

Kuvat / Photos: Juhla Mokka

Mitäs pidätte? Itse tykkään varsinkin tuosta kuvan tummemmasta puolesta! Silti Klaus Haapaniemen ja Sanna Annukan purkit ovat suosikkejani.



--

Here is the new Juhla Mokka coffee tin. Design by Lotta Nieminen.


6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eikö! Minulle tuli jo kyselyä Hollannista voisinko purkin sinne toimittaa yhdelle ilmeisesti Lotta Niemisen fanille! Tottahan toki! Suomalaista designia maailmalle!

      Poista
  2. Hei ! Saamani tiedon mukaan keräilysarjan viides rasia on myynnissä syyskuun alusta alkaen... eli silloin pitäisi vapautua tilattavaksi ja ensijaot lähtevät kauppoihin viimeistään silloin. Joten vielä hetken aikaa pitäisi malttaa odotella :) Kiitos kivasta blogistasi, olen ilolla mennyt mukanasi muistoihini esineitten myötä mitä olet täällä esitellyt / kertonut. Sinulla on hyvin sana hallussa joten ei muuta kuin jatka samalla tavalla niin me sinun yleisösi pääsemme nauttimaan kanssasi näistä sinun löydöistäsi ja kenties meidänkin "keräilyhulluus" kasvaa.. :D Mukavaa Syksyä ! Terkuin Nita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Nita ja kiitos ihanasta viestistäsi! Piristää kovasti tätä harmaataa aamua! :)

      Jee onneks kuu vaihtuu jo tällä viikolla niin ehkä ensi viikolla pääsee rasiaostoksille!

      Oi olisi mahtavaa jos keräilyvimma tarttuisi myös teihin lukijoihin niin en olisi ainut tavarapaljoudessa elävä! :) Hih.

      Kuin myös sinulle ihanaa syksyä!

      Poista
  3. Moikka! Sanna Annukan kuosit tulevat myyntiin vkolla 40..Hauki, Vanhakaupunki, Raanu...Saksalaisesta verkkokaupasta näitä saa jo. Käy tsekkaamassa! On purkkeja, astioita, kankaita, kortteja... Aivan mahtavaa, että Sanna Annukka suunnitteli Marimekolle nämä ihanuudet! Terveisin, Manna Bannukka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, minä näitä ihailinkin jo Marimekon yritysmyyntikuvastossa! Mahtavia! Can´t wait!

      Poista