torstai 2. elokuuta 2012

Ostetaan tai vaihdetaan / I´m willing to buy or trade

Tarvitsenko? En. Tykkäänkö? Tykkään valtavasti. Suostuisinko luopumaan? En tiedä, suostuisin kai, jos hinnasta sovitaan.


Nämä astiat ovat Göran Bäckin käsialaa, BR-malli. Puhalluskoristekuvio Pop.

Yllä olevia pilkullisia erivärisiä pop -kahvikuppeja haluan ostaa tai vaihtaa! Ilman tasseja, tassien kera, ei väliä! Kunhan kupit ovat ehjiä! (Näköjään toinen näistä ei ollutkaan täysin ehjä, mutta eipä se nyt hyllyllä näy.)

Näitä on aikoinaan 70-luvulla ollut tuotannossa keltaisen lisäksi turkoosina, sinisenä ja hailakan punertavana. Keltaisia näkyy kirppareilla eniten.

Kaksi kuppia kutakin väriä kun olisi, niin olisin onnellinen!

Vaihdossa minulta mitä vain puhalluskoristekuppeja tai Arabian lautasia kuvasta alta. Aiemmin täällä blogissa kuvissani vilahtaneita kuppeja olen jo myynyt ja vaihdellut, joten nämä enää jäljellä! Nyt keskityn Pop -kuppien metsästämiseen!


Tarjouksia tai oikeastaan mielellään ennemminkin vaihtoehdotuksia otetaan siis vastaan koska sanomista tulee kotona kun tilaa säilyttää ei oikeasti ole... Heh.

--

I would like to buy or trade these Arabia´s coffee cups in the first picture. I´m interested in these Pop -cups in all colours: yellow, blue, turquoise and light "red". In exchange for Pop -cups I have these cups and plates in the second picture.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti