torstai 19. joulukuuta 2013

Vimma

Ihana entinen kollegani Marjut, sekä hänen ystävänsä toteuttavat haaveitaan muiden määräilemättä nyt uuden suomalaisen tuotemerkki Vimman takana. "Vimman henki syntyy siitä, että ympärillä on juuri ne ihmiset, joita Vimma oikeasti tarvitsee." Tiedän että tästä on syntymässä jotain suurta! Vaikka suurtahan se jo on, mutta vieläkin suurempaa!


Maija Louekari on suunnitellut Vimman AW 2013 Love your neighbour as yourself -mallistoon ihanan Letti -kuosin. Minä 175 cm pitkä aikuinen, halusin välttämättä saada itselleni päälle lettiä ja sainhan minä, ihanan collegen! Koko 160 cm oli jäljellä ja se minulle kävi. Itselle joululahjaksi. Marjutin käsialaa. Kaikkea kivaa ei ole pelkästään siis lapsille, vaan myös meille aikuisemmillekin! Minulle sopivia lettikuosisia legginsejä jäin vielä odottelemaan ja kaikkea muutakin ihanaa mistä sain jo kuulla. Nyt pukeudun vapaa-ajallani vain ja ainoastaan lettipaitaani!Kiitos Marjut ja kaikkea hyvää Vimma-perheellenne! Veit sydämeni. Taas.

Seuraa Vimmaa Facebookissa niin tiedät missä mennään! Pikapikaa myös Vimmaisille ostoksille popup -kauppaan Kisellefin taloon Senaatintorin kupeeseen. Vimma asustelee siellä kuun loppuun.

--

My ex colleague Marjut and her friends have made something really big. Vimma is new Finnish brand, mostly clothes for kids but also something for us adults.

Designer Maija Louekari, who has also designed for Marimekko, has designed this lovely Letti design. I love it. And I love also the new brand and the ideology behind it. So much love and happiness.

Follow Vimma in Facebook or subscribe to mail list!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti