torstai 12. joulukuuta 2013

Marimekko Herttanen

Marimekon myyjä täällä moi! Rahaa on tullut työnantajalle kannettua enemmän mitä olen ehtinyt vielä tienaamaankaan. Tässä viimeisin ostos: Herttanen -kassi. Kalliiksi näyttäisi tulevan tämä uusi työpaikkani kun joka päivä löytyy jotain uutta ja ihanaa... Vaikka olihan se tiedossakin toisaalta.




Hunajaista-blogin Riikka kirjoitteli tästä kassista (upeiden kuvien kera) jo marraskuussa ja nyt hänen pressipäivästä saamaansa kassia on myös myynnissä! Kipin kapin ostoksille jotta varmasti saat omasi! (Ainakin tätä on Herttoniemessä yläkerran priima-myymälässä ja keskustassa joko Espalla tai Marikulmassa.)

Olethan huomannut myös tämän alla olevan logokassin? Saat sen itsellesi yli 100 euron ostoksien yhteydessä! Kasseja jaossa niin kauan kuin riittää. Nämä ovat haluttua tavaraa!


--

This Herttanen heart / m -bag is now available in Marimekko stores, at least in Herttoniemi and in the centre of Helsinki. I love it! One of my favorite blogger Riikka got this already on November and wrote about it with lovely pics.

That logo bag is limited edition bag and available until Christmas (or as long as left) when your purchase is over 100 euros. Love that one also but more of course my initial -bag!




3 kommenttia:

  1. eikä,ihanaa että tuo on tullut myyntiin ! himoitsin sitä blogeista ja surkustuin kun kuulin että pressikassi, mutta mahtavaa jos sitä nyt myydään myös ♥ paljonkohan tuolla on hintaa ?

    VastaaPoista
  2. Oletko nyt työssä Marimekolle???
    Miten kadehdin sinua! Joka päivä juhlatunnelma!
    Onneksi olkoon!

    VastaaPoista