sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Toven juhla -mukiarvonnan voittaja / The winner of the Tove´s jubilee mug

KIIIIIIIIITOOOOOOS kaikille arvontaan osallistuneille! Teitä oli valtavasti! Blogin kommenttilomakkeen, postauksen yhteydessä olevan Facebook-kommentoinnin ja blogin sähköpostiin tulleiden vastausten määrä oli yhteensä 280. Vau! Tekisi mieli arpoa ihan kaksi mukia, mutta katsotaan josko sitten myöhemmin ensi vuonna järjestettäisiin jotain muumiaiheista arvontaa juhlavuoden kunniaksi. Pysykäähän siis kuulolla!

Koska kommentteja tuli niin valtava määrä ja vastauksia ja perusteluita mukin voittamiseen oli niin ihana lukea, päätin arpoa voittajan omasta mielestäni persoonnallisimpien vastausten kesken. Jotta tekin pääsette fiilistelemään muiden kokemaa muumien tuomaa iloa, olen kopioinut ne teille iltalukemiseksi. Huomannette, että itse kannatan muumimukien käyttöä, en vitriiniin ostamista... Uskon, että näin Tovekin olisi halunnut.Anne B. 20. joulukuuta 2013 10.22

Mukissa on kiva väritys ja on mukavaa että kuvituksessa "tapahtuu" niin paljon. En omista yhtään Muumi mukia, joten tämä voisi olla se ensimmäinen. :)

--

Mona 20. joulukuuta 2013 11.09

Muki tulisi ihan käyttöön ja toimisi "mietintä myssynäni". Tällä taiteilijalla kun ei ole työhuoneessaan kunnollista ehjää kupposta tuumailutaukojaan varten, vaikka paikat muuten onkin astioita pullollaan...mutta ne ovatkin rikki ja kovin koitan pelastaa ne jälkipolville ihan toisenlaiseen tarkoitukseen ;-)


--


Maarit 20. joulukuuta 2013 13.25

antaisin mukin vaihto-oppilaallemme belgiaan... hän oli suomessa jo 20 vuotta sitten vaihdossa, hurahti silloin muumeihin, eikä se ole vieläkään loppunut <3


--

Anonyymi 20. joulukuuta 2013 17.31

Moikka!

Jos voittaisin arvonnassa, saisin toteutettua loistavan lahjaideani tyttöystävälleni. Hän on aivan hulluna muumi astioihin ja eilen nettiä surffatessani luin iltapäivällä näiden mukien tulleen jo ennakkomyyntiin. Hesaria en tilaa joten aamusta tämä tieto ei minua tavoittanut. Kävin sitten iltapäivällä kamalalla tohinalla Tapiolan ja Jumbon stockalla ja kävin läpi ne valtavat mukipinot, myöhästyin treffeiltä tunnin ja kaikki turhaan. Tylsintä oli, etten voinut kertoa miksi myöhästyin niin paljon..

Mukin voittaminen parantaisi kurjistuneen mielialani ja tuottaisi täydellisen jouluyllätyksen. :)


--

lentoemo 20. joulukuuta 2013 23.19

Minulla(kin) on vain yksi ainoa muumimuki, hieman orpona. Olisin jo antanut sen eteenpäin tyttärelle tai vienyt mökkimukiksi kun selvisi että sehän hitsi vieköön onkin ihan arvokas. Arvokas tai ei, tarvitsisi kaverin, kahdella muumimukilla jo tekee kattauksen (siis silloin kun on yksi vieras kylässä). Pääsisi onneton yksinäinen lajitoverinsa seuraan ja sitä myötä tositoimiinkin kaapissa jumittamisen sijaan.
Mukana siis.


--

Anonyymi 21. joulukuuta 2013 19.03

Olen teen ystävä ja valitsen teelaatuuni, -seuraani, vuorokaudenaikaan ja tunnelmaan sopivan mukin hartaudella. Tämä muki näyttää tosi sopivalta valkoiseen teehen ja sunnuntai-iltapäivään perheen kanssa. 


--


Anonyymi 22. joulukuuta 2013 6.39

Tuo muki tulee olemaan minulle tärkeä, koska tuosta kuosista tulee mieleen oma lapsuus. Muistan, kuinka minulla oli kirjoitusalusta tuolla kuosilla ja se oli minusta niiin kaunis kuva. Samaa mieltä olen vieläkin kuvasta :) nyt aikuisena piti hommata samanlainen kirjoitusalusta paikalliselta kirppikseltä, ja aina sen ääressä muistelee huoletonta lapsuuttaan. Sitä kuinka itse olin pikku myy ja vanhemmat oli muumimamma ja muumipappa. Tietty kaikilla muillakin sukulaisilla oli muumi-nimet :)


--

Anonyymi 22. joulukuuta 2013 13.19

Ei rillimukeja mielestä pois saa, hei Tove!
Kun Stocka-mukinkin traumat nuo painaa, hei Tove!
Stressi vaan kasvaa, mistä sen saan? 
Trokarit kaupoista kaikkiko hamstraa? 
Hei Tove!
Hei Tove!
Hei Tove!

:)


--

Jaana K.
En ole kova juomaan kahvia. Mutta harvoin kun sitä juon, olisi mahtavaa juoda itsensä hyväntuuliseksi noin upeasta mukista! Joka on kyllä aikojen saatossa upein ikinä!


--


Martina L.
Silmälaseja käyttävänä olisi mukavaa, kun kerrankin laseista olisi hyötyä ja todellinen ilo silmälle. Kyllä kelpaisi silmälasejakin käyttää,jotta tämän ihanuuden näkisi aamusta kahvimukinaan... :)


Ja voittaja on.......... Anonyymi 20. joulukuuta 2013 17.31! Onnea! Veikolle on lähetetty nyt sähköposti jotta hän ehtisi saada tiedon mukista ennen jouluaattoa ja voisi tyttöystävälleen kertoa lahjan tulevan hiukan jälkijunassa.

Muutamissa kommenteissa mainittiin, että ehkä tämä muki jää kokonaan saamatta kun Stockmann niin kaukana tms, mutta muistakaahan siis edelleen, että mukit tulevat alkuvuodesta myyntiin myös esimerkiksi Prismoihin ja Citymarketteihin. Ensi vuoden aikana mukia myydään myös eri nettikaupoissa joten jokainen varmasti ainakin rillittömän mukin ehtii saada ennen marraskuun loppua. Toivotaan ainakin niin!

--

The winner of the lottery is Veikko!2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta arvonnasta! Muki on saapunut ja siitä on tänä aamuna tarjoiltu yllätysteetä uudelle onnelliselle omistajalle!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti kaikki halukkaat saavat tämän Toven juhla -mukin :)
    Arvonta on jo päättynyt, mutta haluan oman tarinani tästä mukista vielä kertoa.
    Nimeni on Susanna, mua kiusattiin koulussa ala-asteen lopusta lukion puoleen väliin asti. Lukion loputtua hain opistelemaan uuteen kaupunkiin unelmieni alalle. Pääsykokeisiin lukiessani silmälasini hajosivat. Sain uudet silmälasit päivää ennen pääsykoetta, ja pistin ylpeänä uudet silmälasit sekä pääsykokeeseen että myöhemmin haastatteluun. Pääsin opiskelemaan, muutin pois kotoa ja nyt mulla on ekaa kertaa elämässä oikeita ystäviä eikä mua kiusata. Voisi siis sanoa, että uudet silmälasini avasivat mulle maailman uudella, kiehtovalla tavalla... Ihan kuten kyseisen mukin tarinassa kerrotaan. :)

    VastaaPoista