keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Toven juhla / Tove´s Jubilee

Nyt on julkaistu viralliset tuotekuvat Toven juhlavuoden muk(e)ista ja samaan sarjaan tulevista kolmesta eri purkista. Kuten aiemmin jo tiedettiinkin, kuvitus perustuu Tove Janssonin Vaarallinen matka -kirjaan.

Juhlavuoden astiasarja kantaa nimeä Toven juhla ja on saatavilla lehdistötiedotteen mukaan rajoitetun ajan. Rajoitettu aika ilmeisesti tulee kuitenkin olemaan onneksi koko juhlavuosi 2014. Tuotteita tulee myyntiin sekä Arabian että Iittalan myymälöihin ja myös marketteihin. Juhlavuoden mukin erikoisuutena on joka kuudennesta mukista löytyvät silmälasit. Nyt sitten jännitetään tuleeko mukit myyntiin niin, että ostaessa jo näkee onko siinä silmälaseja vai ei. 

Tuotteiden toimitukset jälleenmyyjille alkaa 2.1.2014 ja jokaisesta tuotteesta maksetaan 2 euroa Unicefille. Lisätietoa kuvituksesta ja tuotteista lisää lehdistötiedotteesta täältä

Muumi-muki (0,3l) Toven Juhla 29,90 €
Muumi-purkki S (100ml) Toven Juhla 27,00 € 
Muumi-purkki M (180ml) Toven Juhla 33,00 €
Muumi-purkki L (410ml) Toven Juhla 39,00 € 


Kuva / Photo
Kuva / Photo
Purkki S / Jar, size S
Kuva / Photo

Purkki S toiselta puolelta / Jar, size S from the other size
Kuva / Photo

Purkki M / Jar, size M
Kuva / Photo

Purkki L / Jar, size L
Kuva / Photo

--

Here are the official pictures of the mug and jars of the series "Tove´s Jubilee". The year 2014 is Jansson´s 100th anniversary and this series is to celebrate this anniversary.

Pictures are from Dangerous Journey -book and there will be mug(s) and three different jars. Every sixth mug has those glasses inside the mug. Products are available on January and probably throughout the year. Two euros of each product will be donated to Unicef.

Mug (0,3l) 29,90 €
Jar, size S (100ml) 27,00 € 
Jar, size M (180ml) 33,00 €
Jar, size L (410ml) 39,00 € 


EDIT 3.1.2014: Toven juhla käännös muutettu oikeaksi / The translation of Toven juhla edited

24 kommenttia:

 1. voi miten söpö muki ja ihanan värikäs! Mut toi Rauhanmarsseja olisi ollut kans saada mukina ;___; Talven ja Tove100:n kunniaksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juu minä myö skyllä tykkään tuosta mukista! Laseilla ja ilman! Toki myös Rauhanmarssi olisi ollut upea, mutta toivotaan sitä vaikka sitten vuoden 2014 talvimukiksi?

   Poista
 2. ihana :D mutta pitää kahtoo saako oikeen opiskelijabudjetilla ostettuu, jokatapauksessa pitää ostaa vähintään yksi, keinolla millä hyvänsä c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi sinulla on koko vuosi aikaa kerätä rahaa, vaikka euro viikossa ja pian sitten onkin jo uusi muki sinulla kotona!

   Poista
 3. Tuo muki täytyy saada kokelmiin ehdottomasti ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta! Laseilla ja ilman minulle kiitos!

   Poista
 4. Noi on kyllä ihania, pitkästä aikaa uusi Muumi-muki, joka todella viehättää kuvituksellaan! Jotenkin nää juhlavuosimukit (Hurraa, Iltapurjehdus) miellyttää ainakin mun silmää enemmän kuin perushahmomukit, joiden sävyt on nykyisin jotenkin ..en tiedä. Tykkään paljon karkkisävyistä, joten en ihan ymmärrä, miksi uusimmat Muumi-mukit ei niin miellytä! Ehkä se on se värien yhdistely sitten? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, kuten minäkin aiemmin olen kirjoitellut niin kyllä nämä erikoismukit ovat hdottomasti minun mieleeni enemmän kuin ns. tavismukit. Tykkään kyllä useimmista tavismukeistakin mutta näissä erikoismukeissa on niin paljon enemmän tarinaa ja yksityiskohtia joita tulkita!

   Poista
 5. JOKA KUUDENNESSA! En kestä :--D pakko saada sellanen missä on ne lasit<3 hyllyt tulee varmaan olee tosi sotkusia ((sama ilmiö ku ihmiset ettii cola pulloja jossa oma nimi)) ku porukka ettii mukii jossa on ne lasit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla juu että niitä lasillisia hamstrataan enemmän! Minulle molemmat heti kiitos ja purkkeja voi sitten toivoa lahjoiksi! :)

   Poista
 6. Hmmm. Toki tulee muki hankittua mutta purkit saa jäädä. Väritys on kolkon kylmä, vihreän sävyt epäonnistuneet ja riitelevät sävyiltään keskenään. Muumihahmot kömpelöt. Enemmän olisin odottanut alkuperäisen kuvan toisintoa, akvarellimaista ulkoasua. Tunnelma on jäänyt kokonaan puuttumaan. Ei pitäisi lähteä suunnittelemaan ja valmistamaan pelkkää hyllyntäytettä. Terv. Uneton Raumalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin nuo mukit, laseilla ja ilman, on ensisijaisesti ostoslistalla. Purkkeja täytyy käydä vähän hypistelemässä ja sitten katsoa jos vaikka lahjaksi pyytäisi herkkupurkeiksi. Hihi.

   Totta kun sanot, niin onhan tuossa vähän akvarellimaisuus hävinnyt. Minä kyllä tykkään silti tästäkin versiosta.

   Poista
 7. Moikka, aivan ihana sun blogi. Tässä mun pieeeeni pieni blogi. Siis retro hamstrajan blogi.

  http://retroholicslovers.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääkin käydä tutustumassa sinun blogiisi!

   Poista
 8. Heih!! Oletkohan sinä jo,bongannut kuvat uusista muumipappa& muumimamma-mukeista?? Lanseerauspäivä kyseisille mukeille on kuulema ensivuoden huhtikuu :)!! Kuvat ko. mukeista löytyvät ainakin hiippatossun blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Olen nähnyt joo, laitoinkin ne jo blogini facebook-sivun puolelle näytille jo aiemmin!

   Poista
 9. I really love this pattern. Could you make a room curtain of this? I'd love to decorate my room with this such a lovely illustration><♡♡ I love moomin so much♡ from Japan: )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Curtain would be nice! You must tell the idea to the Moomin Characters! www.moomin.com

   Poista
  2. Thank you so much for telling me! I would love to contact them: )

   Poista
 10. mun puolesta saisi tulla paketissa, ettei kaikki tongi niitä mukeja missä on lasit :P ois sitte yllätyksenä missä ois lasit ja missä ei.

  VastaaPoista
 11. Eipä ollu mukeissa paketteja. :/

  VastaaPoista