tiistai 26. marraskuuta 2013

All Things Moomin - The Official Home of The Moomins

Jatketaan muumeilla kun teitä lukijoita useita tuhansia tänne aina päivässä silloin löytää kun muumeista kirjottelen! Uudet Toven juhla -tuotteet ovat saaneet täällä blogissani ja Facebookin puolella paljon lukijoita, tykkäyksiä sekä ihastelua, mahtavaa, minäkin tykkään mukista aivan valtavasti! Yhdestä lempiblogistanikin muuten löytyy ihania kuvia näistä juhlavuoden uutuuksista ja niiden lanseeraustilaisuudesta! Oih, olisinpa minäkin tuonne päässyt!

Mutta hei muumifanit! Nyt onkin jo aika kertoa teille, että viralliset muumi -nettisivut ovat juuri uudistuneet! Osoite on www.moomin.com ja täytyy sanoa, että sivujen ilme on kyllä kokenut upean kasvojenkohotuksen aiempiin verrattuna! Itseäni innostaa erityisesti etusivun vierityssysteemi jossa vilahtelee ihania kuvia ja tekstinpätkiä muumitarinoista ja välillä jopa muumifanien ottamia kuvia rakkaiden muumiesineidensä kanssa. 


Paljon matkustavana ja iPadia mukana raahaavana datailijana todella tärkeä asia on myös se tekninen seikka, että uudet sivut ovat ns. "tablettiystävälliset". Aiemmat eivät esimerkiksi iPadillani toimineet, mutta nytpä toimii! Luulen, että nykyään kuitenkin tabletit ja puhelimet ovat niin yleisiä laitteita tietokoneen rinnalla, että jo siksi oli tärkeää sivut uudistaa.

Allaolevasta kuvasta näet helposti sivun sisältörakennetta. Ilahduttavasti sivuilta löytyy nyt myös nettikauppa, josta monia erilaisia lisenssituotteita saa ostettua nopeasti kotiin toimitettuna. Tämä on suuri helpotus monelle suomalaiselle muumifanille, mutta myös ehdottomasti faneille ulkomailla. Vanhoilla sivuilla oli lista nettikaupoista joissa eri tuotteita myydään, mutta nyt säästyy metsästämiseltä kun monia tuotteita saa helposti jo yhden virallisen sivun kautta EU-maihin toimitettuna.


Nettikaupan lisäksi sivuilta löydät eri Muumilaakson hahmojen esittelyjä joiden ohessa on myös linkkejä kyseiseen hahmoon liittyviin tuotteisiin joita sivujen nettikaupasta voi ostaa. (Esittelyt ja sivut englanniksi osoitteessa www.moomin.com/en ja ainakin osittain suomeksi www.moomin.com/fi.) Uusilta nettisivuilta löydät helposti myös tietoa muumien historiasta sekä esimerkiksi muumikauppojen osoitteet Suomessa, Englannissa ja Japanissa.

Muumeja voit seurata myös kätevästi sosiaalisessa mediassa esimerkiksi Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa sekä Pinterestissä. Instagramissa on käynnissä muuten juuri nyt kilpailu jossa #moomincontest hashtagilla voit osallistua kilpailuun kuvalla jossa olet itse kuvattuna esimerkiksi jonkin suosikki muumituotteesi kanssa. Osallistumisaikaa on perjantaihin asti. Saatatpa minunkin (kylläkin yli vuoden vanhan) kuvan sieltä bongata. Hih. 

Muistathan myös Tove 100 -juhlavuoden nettisivut mistä löytyy mm. kalenteri kaikista juhlavuoden tapahtumista. Itseäni kiinnostaa erityisesti Toven Ateneumin näyttely (14.3.-7.9.2014) sekä luonnollisesti Fiskars/Iittala näyttely Arabian museossa kesä-elokuussa. Lokakuussa 2014 saa Suomessa myös ensi-iltansa Muumit Rivieralla -elokuva joka ehdottomasti on nähtävä!


Kylläpäs meitä muumifaneja nyt hemmotellaan!


--

Lets continue with the moomins because there are thousands of you readers here when I write about them! It was nice to notice that you are so excited about the new limited edition products I wrote about. Here can you also find nice pictures of the launching event held in Arabia Factory.

But hey, no it is time to tell you about the new official website of the moomins! The address is www.moomin.com and I must say that the new look is very fresh! It is also so important nowadays that you can browse the pages with tablet computers or mobile phones.

From the picture above you can see easily the table of contents. One thing that also is a major improvement is the webstore. Shipping is to the EU countries within few days of your order.

There are also some information about the history of the moomins and also presentation of the main characters. I like a lot of the idea when reading the presentation there are links to the products in webstore related to the character you are reading about.

If you have a chance to visit Finland, England or Japan you have to visit also the official moomin shops there! Addresses can be found from the website. I really really can tell you that the shops are worth of visiting! Japan is on my list next, Finland and England checked!

Remember that you can easily follow Moomins also in the social media for example in FacebookTwitterInstagram and Pinterest. And don´t forget the "Tove 100" website where you can find for example a helpful calendar of the events of the anniversary. 

I must say that this has been a wonderful week for us moomin fans with all these wonderful news!2 kommenttia:

  1. En malta odottaa noita tulevia Muumi-tapahtumia!

    xxx
    E
    http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

    VastaaPoista