perjantai 1. marraskuuta 2013

IVANAhelsinki Vitalis limited edition

Vitaliksen Facebook-sivulta bongattua: "Keväällä 2013 lanseerattu marjaisan herkullinen Vitalis Lip Lover Berry -huulikiilto on nyt pakattu kauniiseen lahjapakkaukseen yhdessä IVANAhelsingin pienen kukkaron kanssa. Limited Edition pakkaus on NYT kaupoissa ja myynnissä vuoden loppuun."

Aika kiva pussukka! Kivempi kuin tämä edellinen!

Kuva / Photo

New IVANAhelsinki Vitalis limited edition package with Lip Lover Berry lip gloss and IVANAhelsinki purse in stores now until 31.12.2013.

I like this more than the previous one!4 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta. Löytyykö näitä myös perusmarketeista? En ole koskaan törmännyt näihin. Minkä hintaisi nämä pakkaukset ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Luulisin joo että löytyisi sellaisista liikkeistä joissa vähän isommat valikoimat kosmetiikasta on. Hintaa valitettavasti en tiedä. :/

   Poista
 2. Eikä! Kaapit ja laukut pursuaa vitalista vaikka ovat käytössä päivittäin! Nämä purkit on niin ihania mutten millään ehdi tätä tahtia niitä käyttämään. Puuh! Pakkohan tämäkin on kai silti saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo minulla ei yksikään purkki vielä tyhjä vaikka päivitätin käytän. Tosin samanaikaisesti kolme purkkia käytössä ja eri tilanteissa eri purkit.

   Poista