torstai 14. marraskuuta 2013

Rauhanmarsseja / March for peace

Hmm hmm hmm! Ristiriitaisin tuntein ostin muutama päivä sitten tämän keittiöpyyhkeen. Pakkohan se oli. Olen vauhkonnut tästä kuosista ja toivonut sitä mukiinkin. Niinkuin mooooonet teistäkin. Ihanahan tuo on, edelleen ja tulee aina olemaankin.


Vaikka kuosi edelleen on ihana, niin silti jokin harmittaa. Ehkä se, että mukia ei näköpiirissä edelleenkään (kai?) ole. Hinta pyyhkeelle Moomin shopissa kauppakeskus Forumissa oli 14 €. Eri kokoiset tarjottimet muistaakseni 20-30 € ja lasinaluset reilu parikymppiä 4 kpl (samanlaisia kaikki).

Käsittääkseni näistä kaikista tuotteista menee 1,50 € Unicefille, joten se jos jokin vasta hyvä homma onkin ja kannustaa minut ostoksille. Ehkä pienempi tarjotin vielä meille tiensä löytää.

Tarjottimesta puheenollen, ihmeellistä ettei pyyhkeelle ole luotu omaa infotarraa vaan tuossakin puhutaan tarjottimesta? Vai onkohan minulle sattunut vain virheellinen yhdistelmä?


Voivoivoiiiiii, miksi ei enää joulukortteja tällä kuosilla kuten ennen? Miksi ei vaikka Unicefin perinteisiä lasipalloja joulukuuseen tällä teemalla? Miksi keittiöpyyhe jota en kuitenkaan raaski käyttää kun sen joku sössii rasvatahroilla aivan satavarmasti kuitenkin? Ja käyttääkö joku päivittäin tai edes viikoittain tarjottimia tai lasinalusia?

Unicefin sivuilla surffaillessani huomasin, että he ovat sulkeneet verkkokauppansa viime vuoden vaihteessa. Joitakin kortteja yms voi ostaa nykyään Paletin myyntipaikoista ja nyt 25.11. avataan mm. kauppakeskus Kamppiin Unicefin tuotemyyntipiste. Voi kun siellä näitä Rauhanmarssi -kortteja taas olisi! Tai jotain muuta ihanaa!

ps. Moomin shop ystävämyynti on tänä vuonna 28.-29.11. osoitteessa Salmisaarenranta 7 M. Aukioloajat 10-17. Sinne kaikki ihmeessä tekemään edullisia joululahjaostoksia! Ei trokausta pliis!


--

This week I finally bought this March for Peace kitchen towel. It was 14 € at Moomin shop and 1,5 € will be donated to Unicef.

I still would prefer a mug! Or at least postcards like Unicef had few years ago! Besides this towel there are trays and coasters. But I want the mug!7 kommenttia:

 1. Täytyy ostaa, ja lahjaksi kanssa. Kehystän tuon ehkä tauluksi seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva idea kehystää!Harmikun meillä ei ole seinillä enää tilaa!

   Poista
 2. Hieno on kuva, mutta mielestäni Unicef olisi voinut tosiaan sen mukin teettää. Sen olisi varmasti lähes jokainen muumifani ja mukikeräilijä ostanut ja niin olisi myös rahaa saatu hyvään tarkoitukseen. Tuntuu, että tarjottimia ja kaiken maailman keittiöpyyhkeitä valmistamalla "kiusataan" meitä jotka niin kovasti mukin haluaisi valikoimaan :D Onkohan siellä vaan yritetty liikaa miettiä mihin muualle kuin mukiin tuon kuvan voisi painaa... kortitkin olis tosi hyvä juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä mietiskelin juuri, että onhan meillä vielä mahdollisuus, että ensi vuoden joulumuki olisi tuo Rauhanmarssi! Peukut pystyyn!

   Poista
 3. Ehkä ens vuonna muki julkaistaan *_* (ei ne viel kerro ;) )

  VastaaPoista
 4. Japanilainen Yamaka on nyt hyödyntänyt tämän kuvan Tove 100 mukissaan. Huuto.net:issä niitä jo jokunen myyty.

  VastaaPoista