maanantai 4. maaliskuuta 2013

Muumimukit 2013 / Moomin mugs 2013

Noniin... Tässä ne nyt virallisesti ovat: Niiskuneiti rosa ja Muumipeikko turkoosi vuosimallia 2013.

Kuvathan ovat vilisseet netissä jo tammikuusta lähtien ja minäkin silloin mukeista jo ensimmäisen kerran kirjoittelin. Vaan kappas noottia tuli, mutta koska noudatin kuvien poistamispyyntöä, sain kiitokseksi nyt hiukan taas tarinaa kuvitusten takana. Samoin kuten vuoden 2012 talvimukin kanssa kävi viime vuoden puolella.

Niiskuneiti 2013-

"Niiskuneiti on oma itsensä. Moni voi varmasti löytää oman turhamaisen puolensa hänen tarinoistaan. Kukapa ei rakastaisi laittautumista ja huomiota."

Muumipeikko 2013-

"Muumipeikko on luotu kaikille heille, jotka ovat joskus rakentaneet taloa, majaa tai mökkiä naisen kanssa."Kuten huomaatte, myös siis matalat lautaset ovat palanneet tuotantoon! Ei siis ainakaan tällä erää enää usean hahmon lautasia. Itse en omista yhtään matalaa lautasta (jep, voitteko kuvitella!!), mutta foorumeita seuratessani olen huomannut, että näille on todellakin ollut kysyntää. Yhdessä ja Juoksujalka -lautaset eivät ole ilmeisesti mielyttäneet samoissa määrin kuin nämä yksittäiset mukeihin ja kulhoihin täydellisesti sopivat. Arabia on siis ottanut kopin tästä toiveesta!Uusista laseista (jotka näissä kesäisissä kuvissa vähän vilahteleekin) löytyy tarkemmat kuvat nyt täältä aiemmasta postauksestani. Alla hiukan hauskaa taustatietoa kuvien takaa (englanniksi):Upeasta kesämukista sitten enemmän maaliskuun puolessa välissä! Kuulemisiin!

Kuvat ja tarinat: Fiskars Home

--

Here they officially are, new Moomintroll and Snorkamaiden mugs, bowls and plates! Enjoy the storiers behind the pictures (they are only in English!)!

I also got the stories behind the new glasses! Better pictures are here in my older post.

Later on I´ve got something new to tell you about the new seasonal summer mug! Stay tuned!

Photos and stories: Fiskars Home8 kommenttia:

 1. Ihania ovat. Kukkaro ei vaan anna myöten noita kaksipuoleisia vanhoja lautasia hommata. Jospa ne alkais vielä tekemään kaksipuoleiset kuvat lautasiin, kun ne ois huomattavasti hienompia :) Mutta muumit kyllä koukuttaa :) -Anne(li)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei tosiaan ole yhtään matalaa lautasta, kulhojakin vain kesäsesongit ja seikkailu + perhe. Ruskea Nipsu olisi vielä etsinnässä. :) Mukit tulee jossain vaiheessa kyllä hankittua kun alesta löytyy!

   Poista
 2. Hmm... Jotenkin liian sarjakuvamaisia minun makuuni. Lasit on ihan kivoja kyllä.

  VastaaPoista
 3. Mielestäni ei ole kovin hyvä kuppi (vaaleanpunainen). Helmet olivat rikki ja... aamulla olen tulossa huono päivä?

  VastaaPoista
 4. Aiheet vähän liian 'lapsellisia', vähän niinkuin Muumipeikko ja Niiskuneiti olisivat 3-vuotiaita. Eikö parempaa aihetta Niiskuneidille löytynyt kuin kopioida 2-korvaisesta lastenastiastosta? Hahmokohtainen lautanen on huippujuttu, voi kun ymmärtäisivät että kuva takana olisi myös tärkeää. Kun se oli niissä ekoissakin. Mietin myös koska ymmärtävät ottaa takaisin sen vanhan kannun tuotantoon, joka oli täydellinen! Seikkailusarjan kannu ehkä juuri kelpasi osalle meistä mutta Juhlahetken malli oli niin syvältä! Kuten koko kyseinen sarja. Ovathan heidän tarvinneet asia huomata myynneissä. Toivon että lanseeravat uuden 'sarjan' mutta miettivät kenelle se on ja mitä näillä on jo ennestään kaapeissa: Teema-mallisia muumimukeja ainakin...Uudet lasit ovat ok, mietin vaan miksi niitä on 5 erilaista, ihan kuin yksi olisi mennyt rikki...Uneton Raumalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivotaan että Arabia lukee kommenttisi tai järjestäisi taas uuden kyselyn muumituotteista. :)

   Poista