perjantai 15. maaliskuuta 2013

Muumi kesämuki 2013 / Moomin summer mug 2013

Tänään vihdoin on vuoden 2013 kesämukin julkaisupäivä ja oikein luvan kanssa saa tätä ihanuutta nyt esitellä ja kehuskella. Tässä se on, Niiskuneiti ja Runoilija.


 
Mitäs tykkäätte? Minä tykkään, paljon! Oih, rakkautta ilmassa!

Pohjavärihän on nyt sama (lähes sama ainakin?) kuin viime vuoden kesämukissa Primadonnan hevosessa. Toisaalta kiva idea jatkaa samaa linjaa, mutta toisaalta harmittaa kun kaikki muutkin kesämukit ovat aina olleet erilaisia. Vaikkakin kyllähän talvimukeissakin nyt ollaan jo useamman vuoden menty valkoisella, lumisella, pohjavärillä. Ehkäpä tässä sama idea, liekkö tulisi tästäkin neljän sarja?

Tammikuun puolessa välissä jo ensimmäiset kuvat mukista levisivät ja silloin tästäkin uutuudesta ehdin jo kirjoittamaan. Kiitokseksi kuvien väliaikaisesta poistamisesta, sain teille muumifaneille julkaistavaksi tarinan kuvituksen takana!

Muut alkuvuoden 2013 Fiskars Homen muumiuutuudet täällä.Kuvat / Photos: Fiskars Home

--

Here it is, finally and officially! Snorkmaiden and the Poet, seasonal summer Moomin mug 2013!
Do you like it? I really really like! 

Enjoy the storiers behind the pictures (they are only in English!).

Here are other Moomin novelties by Fiskars Home. 8 kommenttia:

 1. On kyllä kiva! Taidan ostaa tuon itselleni.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kesämuki! <3
  Ja se, että tämän vuoden mukin pohjalla on samat värit kuin viime vuoden Primadonnan hevosella, on ihan loisto juttu! Raidat on vaihtuneet kesäisempään pohjaväritykseen.

  Ihana Muumikevät tulossa kaikkine uutuuksineen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ehkä olisin toivonut eri väriä niin olisi jatkanut aikaisempien kesämukien kanssa samaa eriparilinjaa! :P Mutta, ostan mä tämänkin! :) On se kiva silti!

   Poista
 3. Hmmm...Pohdituttaa tuo pohjaväritys. Loppuiko värit kesken vaiko mielikuvitus? Mikähän taivas on oranssi, veden ollessa vaaleasininen? Iltapurjehdus-juhlamukissakin vaaleanpunainen taivas oli paljon onnistuneempi ja edes kuviteltavissa olevampi. Ja kysymys onkin, mitenkähän kesämukit jatkossa ovat. Tuo pohjaväritys kun on lähes pakko olla myös tulevissa. Ikävöin raitamukeja, ainakin raitojen värit poikkesivat toisistaan. Miksei näissä tehty niin? Toivottavasti joku siellä jossakin ymmärtää että olivatpa muumimukit arkikäytössä tai keräilyn kohteena, ne on tarkoitettu nähtäviksi ja katseltaviksi. Väritys niissä on elintärkeää (jos astioista voi niin sanoa). Poistuvassa mustavalkoisessa Seikkailu-sarjassa asiaa ei ymmärretty, eikä se montaa vuotta 'jaksanutkaan' (jos astioista voi näinkään sanoa). Nyt vaan uutta muumisarjaa kehiin Seikkailun tilalle, kannu tosin vaihtoon, alkuperäinen tilalle. Ja miksi koko sarjaan laittaa samaa kuvaa? Voihan kannussa, mukissa, 2,5 litran kulhossa olla eri kuvat vaikka samasta tarinasta. Artekin muumihuonekaluissa tämä asia on ymmärretty. Terv. Uneton Raumalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Juu monia samoja kysymyksiä minäkin pyörittelen mielessäni. Seikkailu ei minuakaan sytyttänyt missään vaiheessa, muki on kiva, mutta että koko sarja? Nääh. Väriä elämään!

   Jännityksellä jäämme odottamaan mukia livenä, sekä sitten ihan ensikin vuoden kesämukia!

   Poista
 4. Löytyihän täältä blogimaailmasta joku toinenkin muumimukeihin hurahtanut :D
  Jään lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Punainen! Terveutloa ja kiva kun löysit blogiini! Täytyykin käydä sinun blogiasi lukemassa!

   Poista