sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ikea Stockholm 2013

Olisiko tässä VIHDOIN ratkaisu meidän olohuoneeseen (josta ette kuvia ole ikinä nähneet, ettekä ehkä ikinä nää). Tuo lipasto! Aah! Täydellisyyttä. Mitä luulette toimisikohan se millään tv-tasona, vai onko liian korkea?


Kierrehän on loputon jos tuon ostaa, sitten tarvitaan nimittäin uusi sohvapöytä, uudet hyllyt seinälle ja lisäksi ehkä vielä joku yksi säilytyskaappi/laatikosto.

Täältä löytyi viralliset tuotekuvat, ja tuota sarjaa olisi oikeasti tv-tasonakin tarjolla. Se vaan ei miellytä silmääni niin paljoa kuin tuo toinen. Ainakaan näiden alla olevien kuvien perusteella. Haluaisin, että pinta olisi hehkuvan kiiltävä kuten yllä, eikä tylsääkin tylsempi kuten alla.

Koska värisävy mietityttää, samoin korkeus ja koko pahuksen olohuoneen uusimiskierre, täytynee käydä tuotteisiin tutustumassa pikimmiten että saa mielenrauhan. Ikea Stockholmin 2013 mallisto on nyt nähtävillä Helsingissä Galleria Esplanadissa 23.3.2013 asti. Lisätiedot täältä. Mallisto tulee myyntiin 2.4.2013, joten heti kun palaan New York-Boston reissultani, voinkin suunnata laskemaan rahojani Ikeaan jos nämä tuotteet olen kelvolliseksi olohuoneeseen havainnut!

--

Ikea Stockholm 2013! Let´s see if I (we) have enough money to buy the sideboard (and because of that also all other furnitures to match it)... Pictures from here.1 kommentti:

  1. Oi joo, jotenkin vaikuttaa sun tyyliseltä sarjalta. Monihan nostaa television seinälle, joten jos vain itseäsi miellyttää että televisio on vähän korkeammalla niin anna mennä vaan.

    Ois makia päästä katsomaan näitä tonne Galleria Esplanadiin, mutta täältä tota matkaa.. :)

    Mukavaa reissua sinulle!:)

    VastaaPoista