lauantai 17. marraskuuta 2012

Uutta tietoa Muumi-tuotteista? / New information about Moomin products?

Ihan ensimmäiseksi tiedoksi kaikille Muumi-faneille! Stockmannin tämän vuoden juhlatuotteet ovat saaneet joukkoonsa Muumi-keittiöpyyhkeen! Kuvaa jota saisin käyttää en löytänyt netistä, mutta kuvitus on sama kuin mukissa, tee- ja kahvipurkeissa, lasinalusissa, tarjottimissa ja siinä ihanassa lahjapaperissa! Menin sekaisin kun juuri äsken Facebookista infoa löysin! Missä olen oikein elänyt viime päivät kun en ole aiemmin kuullut uudesta ihanuudesta!
Kuva/Photo: stockmann.fi


 


Hintaa Stockmannin Muumi-keittiöpyyhkeellä on 12,90 €. Itse varasin omani juuri eräältä Stockmannilta puhelimitse, sillä ne olivat jo myymälästä toistaiseksi myyty loppuun (jep, trokareille...). Nettiin tuotetta ei ole ilmestynyt.

Noniin, se nyt ensimmäisenä ja tärkeimpänä uutena infona! Ihanana sellaisena! Uneton yö jälleen edessä silkasta innostuksesta!

Sitten aiheeseen, josta olen jo halunnut pidemmän aikaa kirjoittaa. Tämä alla oleva kommentti kiinnitti erityisesti huomioni "Harras toiveeni" -kirjoituksessa kuun alussa. Samoja mietteitä ja kysymyksiä olen nimittäin paljon myös itse pyöritellyt pienessä päässäni!

"Anonyymi1. marraskuuta 2012 17.07
Kuva on niin kaunis että siitä saisi vaikka muutaman mukin, jos hahmot laitettaisiin mukiin vaikka pareittain, 4:n joulumukin sarjan saisi helpostikin. Mutta koko kuva siltikin olisi parasta. Toivotaan että myös Toven 100v kunniaksi tulee muki! ...Harmittelen miksei näistä erikoismukeista, kuten juhlavuodenmukeista tule kulhoja ja lautasia myös markkinoille, esim. Hurraasta tai iltapurjehduksesta ja vastaavista. Koskahan saadaan kuvaa uusista ensi vuoden mukeista?"

JEP! Miksi ihmeessä talvi- ja erikoismukeille ei tule kaveriksi samanmoisia kulhoja? Jos kerta kesämukeihinkin kulhot tulee! Minähän en tosin kulhoja kerää... Paitsi kesäkulhoja... Vahingossa olen saattanut ostaa myös Perhe-kulhon ja Seikkailu-kulhon. Jos edullisesti löydän ruskean Nipsu-kulhon niin sen haluan myös! Mutta talvikulhojen varma ostaja kyllä olisin, vaikka pääosin mukikeräilijä (ja ilmeisesti nykyään myös aterinkeräilijä) olenkin. Talvikulhojen lisäksi sellaiset erikoiskulhot ostaisin myös!


No entäs sitten tuo Tove Janssonin 100v. juhlamuki. Jep, samaa minäkin toivon! Ja tyhmäähän se olisi, jos muumien luojan kunniaksi mukia ei tehtäisi kun hänen syntymästään tulee 100 vuotta! Olisiko tuolla Rauhan marssi -kuvalla potentiaalia kunnioittamaan Toven elämää ja uraa? Vai olisiko teillä mielessä jokin muu kuva?

Mitä sitten noihin uutuusmukeihin tulee, niin sen verran tiedän, että uudet poistuvien tilalle ilmestyvät "tavismukit" lanseerataan vuoden vaihteen jälkeen. Yleensä lanseeraus on noin kuukausi ennen toimituksia riippuen medioiden kalentereista sekä lanseeraustapahtumien ajankohdista. Saas nähdä kuinka kauan vielä joudumme odottelemaan. Jännitys tiivistyy!

EDIT 20.11.2012: Blogini Facebook-sivulle lisätty kuva Stockmannin keittiöpyyhkeestä

--

In Stockmann they are selling now a new tea towels with the same picture as in the sold out Moomin mug and other special edition Moomin products of Stockmann! Price of the tea towel is 12,90 € and unfortunately it is at the moment sold out in some stores, but luckily there will be more! I´m so excited about this novelty!

Then couple of things I have been wondering for some time now. One comment in my comment box took my special attention. Anonymous was wondering why there aren´t any bowls for Moomin winter mugs or special mugs, like for example Night Sailing and Hurray!. Anonymous also wrote that hopefully we have a new special mug to celebrate the year 2014 when it is going to be 100 years from Tove Jansson´s birth. I really think that if there won´t be a March for Peace mug before that, this would be perfect to honor the designer.

I really have been wondering exactly these same issues as Anonymous! But at least for one thing I have something to tell! Anonymous was asking about the new mugs and bowls that are going to be launched next year to replace the discontinuing Moomin and Snorkmaiden mugs and bowls. No, we don´t have pictures yet. The launch will be after new year, usually one month before the delivery and start of sale. Unfortunately we still have to wait.

EDIT 20.11.2012: Photo of the new tea towel added to my Facebook page

6 kommenttia:

 1. Kiitos paljon hyvästä infosta! Olen mennyt Stockmannille sekä tilannut 150v muumi-keittiöpyyhkeet. Nyt mä olen vain odottamassa innolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa! Toivottavasti saat pian omasi! Minä sain tänään! :)

   Poista
 2. Minä sain pyyhkeen Oulun reissulla viime maanantaina! Ihana pyyhe! Oulussa niitä oli kasapäin, mutta sain kiertää koko astiaosaston läpi ennenkuin bongasin pyyhkeet, olivat siellä pöydällä ihan huomaamattomasti "joulukrääsän" välissä, lähettyvillä ei mitään muuta Muumia. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin ystävälläni, että "toisen erän"/ toisen myymälän pyyhkeet olivat värikkäämpiä! Sininen oli paljon sinisempi kuin minun pyyhkeessäni! Onko sinulla hailakka?

   Poista
 3. Tässä yksi toive blogitekstiksi: Muumi pussilakanat. Mistä lähtien niitä on tehty, tekeekö niitä joku muukin kuin Finlayson ja onko kukaan pitänyt kirjaa siitä millaisia pussilakanoita on olemassa.

  Aloin miettiä tätä kun löysin kirpparilta joulupussilakana-setin, mitä en ole ennen missään nähnyt. Että mitähän muita menneitä ihanuuksia on ja millaisia settejä nyt olikaan myynnissä.

  Ainakin nykyään seteillä on myös nimet, retki-muumi ja viidakko-muumi ja mitä niitä nyt onkaan. Hattivattimuumipussilakanasetti oli joskus jossain mainoslehtisessä, mutta ei taida olla sen kuosin virallinen nimi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei hei kiitos tästä vinkistä! Itselläni on vain yhdet muumi-lakanat, voisinkin laittaa Finlaysonille kyselyä josko haluaisivat auttaa meitä tässä asiassa!

   Poista