maanantai 12. marraskuuta 2012

Juhla Mokka -kahvirasia 2013 / Juhla Mokka tin 2013

Paulig on järjestänyt suunnittelukilpailun ensi vuoden Juhla Mokka kahvirasian ulkoasulle. Maanantaina 19.11.2012 julkistetaan finalistit, joita yleisöllä on mahdollisuus äänestää 9.12.2012 asti! Mahtavaa!

Alla olevat kuvat ovat Juhla Mokan -nettisivuilta näpsäkästi print screeneinä napattuja aiemmin ilmestyneistä purkeista, joita minäkin täällä blogissani olen useampaan otteeseen esitellyt. Mikä on sinun suosikkisi? Itse tykkään erityisesti Klaus Haapaniemen ja tietysti Sanna Annukan purkeista! Tämä nyt ei tosin ehkä kenellekään edes hetken blogiani seuranneelle ole yllätys. 
Viikon päästä varmasti ihastellaan ja äänestellään! Jee!

ps. Saanan ja Ollin Liptonille suunnittelemista peltipurkeista kuulin huhua, että punaisia olisi pääosin myynnissä K-supermarketeissa ja vihreitä K-Citymarketeissa.

--

Here you can see pictures of all Juhla Mokka coffee tins designed by Finnish illustrators. From Monday October 19th to December 9th we all have a chance to vote the design for the tin of year 2013. How cool is that!

My own favorites are absolutely the first tins designed by Klaus Haapaniemi and Sanna Annukka. What about yours?7 kommenttia:

 1. Munkin mielestä Klaus ja Sanna ovat ne kauneimmat. Jännä tuo kilpailu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva nähdä miten erilaisia ideat voikaan olla!

   Poista
 2. Hei,
  Meidän Citymarketissa oli vain noita punaisia Lipton purkkeja... ja just tuota virheetä kaipailin :/. Täytyy käydä katselemassa noista pienemmistä K-kaupoista, jos sieltä löytyisi tuo virheä.

  Tuo Kalus Haapaniemen purnukka on kaunein. Harmi kun en sitä saanut :/

  Kiva blogi sinulla :)

  t.Iinuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit! Pääkaupunkiseudulta kyllä vihreitä löytyy, minä etsiskelen punaisia!

   Poista
  2. Jyväskylässä on kans vaan vihreitä purkkeja ja haluaisin punaisen :D Nyt ei mene nallekarkit tasan!

   Poista
 3. Jep, ei mee namut tasan :D eri paikkakunnille siis jaettu eri värit. Tosi epistä :/ .Näitä punasia löytyy siis Riihimäeltä.

  t.Iinuska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä löysin tänää lähi-Cittarista vihdoin punaiset! Toisessa lähi-Cittarissa vihreitä. Voin postitella kuun loppuun smartilla 5e hintaan jos tarvis! :) Saa laittaa spostia!

   Poista