perjantai 9. marraskuuta 2012

Tältä se sitten voisi näyttää? / It could look like this?

Kuten arvelinkin, Tove Janssonin Unicefille piirtämä Rauhan marssi -kuva saavutti suuren suosion! Ihanista kommenteista oli varsin selvästi havaittavissa, että muki todellakin olisi mieluinen! Tietysti mukin lisäksi ostajia löytyisi myös lusikalle, kannulle, pyyhkeelle, julisteelle, kortille, petivaatteille ja muille tutuille muumituotteille.

Olin erittäin otettu, kun blogini teksti oli käännetty myös venäjäksi ja puolaksi! Vau! Mahtavaa, että muuallakin kuin Suomessa, Japanissa ja Englannissa tykätään muumeista! Ja siis kommenteista päätellen nimenomaan tällainen muki olisi haluttu myös ulkomailla!

Viime viikolla kesken erään työpäivän tuli myös sähköpostiini iloinen viesti. Lukijani oli tehnyt ajanvietteenään mukihahmotelman tuolla ihanalla kuvalla! Voitte vaan arvata, että nyt haluan saada tuollaisen mukin vieläkin enemmän! Menisi kyllä kärkikolmikkoon suosikkimukeissani jos alla olevaa tulisi tuotantoon!
Kuva / Photo: Joona Honka
Mitäs te pidätte? Yhtä ihana kuin kortti, vai korttina sittenkin kivempi kuin mukina?

Kerkesinkin jo Unicefille vinkata toiveistaamme ja vastaukseksi sain seuraavaa:

"Kiitos viestistä! Muumi-kortit ovat ihania ja nostalgisia. Tämä kortti on ollut todella pitkään valikoimissa. Tänä vuonna sitä ei ole, mutta laitamme asian korvan taakse ja katsomme josko ensi vuodelle voimme saada sen myyntiin jollain tavalla uudelleen.

Muki olisi uusi juttu. Bulls Presstjänst omistaa muumien oikeudet ja tekee sopimukset tuottajien kanssa. Unicef on tehnyt sopimuksen Bullsin kanssa. Voimme kysyä, voidaanko tuotteisiin vaikuttaa. Ensi vuonna nähdään tuottaako aloitteesi tulosta.

UNICEFin asiaa saa edistää kaikilla hyvillä tavoilla, olemme tosi iloisia jokaisesta UNICEFin työtä tukevasta teosta. Maailman lasten puolesta: kiitos sinulle blogistasi.

Hyvää syksyä

Liisa"

Ihanaa! Nyt vaan peukut pystyyn että mahdollisimman pian jotain tällä kuvalla saisimme! Matka kuvasta uudeksi tuotteeksi ei välttämättä ole aina kovin nopea, mutta eikös hyvää kannata aina odottaa?! Silloin sen saaminen tuntuu vieläkin ihanammalta!

Iloista nenäpäivän iltaa kaikille!

EDIT 14.11.2012: Bulls on kaupallinen agentti. Muumihahmojen tekijänoikeuden ja tavaramerkin omistaa Moomin Characters Oy Ltd.

--

I wrote earlier about a card designed for UNICEF. I really really would like to have this Moomin picture on Arabia´s mug and as we can see about the comments I´m not alone with my thoughts!

My post about this wonderful picture has recently been translated also into Russian and Polish. Thanks for you guys! It is obvious that besides Finland Moomins are loved also in other countries! Amazing!

One of my readers has made this picture here where the peace design is on a mug. How do you find this? If this one would be on a production would you buy it? I really would!

I sent a message about our wishes also to UNICEF. I got a quick response and they were thankful about my post. On next year we can see if my initiative will also produce results. Thumbs up!

EDIT 14.11.2012: Bulls Prestjänst is just a commercial agent. The © & ™ to all Moomin characters is owned by Moomin Characters Oy Ltd.


14 kommenttia:

 1. olisi kyllä aivan ihana muki ! miltei jopa täydellinen ?

  VastaaPoista
 2. Täydellinen <3 Kiitos Milla, kun innostuit rauhan marssiata :)

  VastaaPoista
 3. Heippa, Loistava idea muumimukiksi. Ostaisin heti! :) Ja kiitos aivan ihanasta blogista. Löysin blogisi vahingossa ja piipahdan täällä aina silloin tällöin. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos! Jep, peukut pystyyn mukin puolesta!

   Poista
 4. Ihana olis kyllä tuollainen muki :) Pitäisikö laittaa adressi tekoon asian suhteen, niin näkisivät kuinka paljon olisi ostavia asiakkaita...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en oikein noita adressi-ihmisiä ole, mutta jos osuisi tällainen adressi kohdalle niin enköhän nimeni alle laittaisi. :)

   Poista
 5. Ihana! Adressia kannatetaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin voin nimeni alle kyllä kirjoittaa jos joku sellaisen aloittaa!

   Poista
 6. Hei,

  Liisan vastaaminen kiva, mutta Bulls on kaupallinen agentti.
  Muumihahmojen tekijänoikeuden ja tavaramerkin omistaa Moomin Characters Oy Ltd.

  Nice to reply from Unisef, but Bulls Prestjänst is just a commercial agent.
  The © & ™ to all Moomin characters is owned by Moomin Characters Oy Ltd.  ---
  Pekka Halonen
  Webmaster

  Moomin Characters Oy Ltd

  www.moomin.com
  www.moomin.com/tove
  www.moomincomics.com
  www.facebook.com/pages/Moomin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pekka, minäkin hiukan ihmettelin, mutta ajatelin että ehkä kuitenkin on oikein ja en alkanut tarkistelemaan? Laitoin tuohon tekstiin nyt korjauksen!

   Poista
 7. Ostaisin tuon mukin heti JOS tulee semmonen :D !! *iih* ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös! Tänään ostin juuri Rauha-keittiöpyyhkeen!

   Poista
 8. http://www.moomin.co.jp/goodsnews/m/interior/100-3.html

  Rauhan marssi muki?

  VastaaPoista