torstai 8. marraskuuta 2012

Design Letters by Arne Jacobsen

Rakas joulupukki, tarvitsisimme ehdottomasti tämän uuden keittiöpyyhkeen! Vau!

(Toivottavasti tontut eivät nähneet kun siivosin juuri keittiön laatikoita. Niistä löytyi noin 10 vielä käyttämätöntä keittiöpyyhettä plus "muutama" käyttöönotettu...)



Numerolliset espressomukitkin olisi ihan hauskat, mutta ei meillä vielä ole sitä espressokeitintä. Joulupukki? Jos ei keitintä, ei mukejakaan tarvitse! En tiedä tarvitsemmeko sitä keitintäkään kyllä. Joulupukki, mieti siis tarkkaan millä meitä lahjot, jos nyt aiot lahjoa ollenkaan! 



Kuten vähän jo toukokuussa uhkailinkin, kyllähän minä pari mukia ja kantta sekä M-kaatimen olen jo ehtinyt ostaa! Ehkä isompi purkki vielä pikkuisten kaveriksi! Tarvitsemmeko? Emme? Ehkä siis vasta sitten jos saisi kivemmilla kirjaimilla joilla olisi jokin merkitys! Joulupukki, älä tätäkään siis osta! Ellet saa käsiisi M tai A -purkkeja!

Kuvat täältä
--

Design Letter novelties by Arne Jacobsen!

Photos from here.

4 kommenttia:

  1. Tunnustan keräileväni keittiöpyyhkeitä. Tuo Arne Jacobsenin aakkoset on mahtava.

    VastaaPoista
  2. Mä tykästyn näihin joka kerta uudestaan ku kurkkaan. Sopis hyvin mun mustavalkokuppisarjaan, ehkä. :) Ainoo ongelma et jos haluais aakkos kuppeja niin ei voi ottaa itelle ja miehelle omaa ku kummankin etunimi alkaa Hooolla, enkä tylsänä keksi mitä muutakaan se voisi olla. ;) Eli periaatteessa en siis tarvis mut toki jos joulupukki vaikka tois näitä muutaman enemmän niin ei tarvitsisi aakkosista tapella. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö mitään hömppä lempinimiä edes teillä olisi? :) ostaa sitten niin monta että muodostuu joku sana? :P

      Poista