keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Terveisiä Barcelonasta! / Greetings from Barcelona!

Huh mikä paikka! Taas yksi ihana kaupunki lisää suosikkilistalleni (New York, Lontoo, Amsterdam, Pariisi, Kööpenhamina, Hong Kong...). Kauniit maisemat, piiiitkä hiekkaranta, kukkuloita, kapeita kujia, paljon ihania kauppoja ja ravintoloita, iloisia ihmisiä... Listaa voisi jatkaa loputtomiin!Säät todellakin suosivat meitä, joka päivä vähintään +30 astetta! Rantaseurani ei ollut ehkä parasta mahdollista, valitti kuumuutta koko ajan. Ei siitä supershoppailijaksikaan ollut kyllä oikein myöskään. Mutta loisto matkaseuraa noin muuten! Laskeskelin, että tämä oli jo yhdestoista yhteinen ulkomaanmatka jos paria Tallinnan reissua ei lasketa mukaan. Vaikea valita mieleenpainuvinta matkaa, kaikista niin paljon hyviä muistoja.

Seuraava matka minulla on jo nyt viikonlopuksi tyttöjen kanssa Köpikseen! Siellä on onneksi jo alennusmyynnit, sillä siellä mulla on hyväksi havaittua shoppailuseuraa myös mukana! Harmi vaan, että lomarahat tupsahtavat tilille vasta matkan jälkeen...

Alennusmyynnit ei siis vielä Barcassa olleet alkaneet, vasta heinäkuussa, mutta silti mukaani tarttui tietysti muutamat espadrillos -kengät ja mystisesti kadonneiden sandaalieni tilalle uudet (ei niin hyvät) sandaalit.

Heh. Ai miten niin tykkään espadrilloseista? Yhdet olen ostanut Suomesta, yhdet Lontoosta ja muutamat saanut tuliaisina Espanjasta. Nyt ostin sitten keltaiset ja ruskeat muiden joukkoon. Vaikka ei uskoisi, nämä ovat melkeinpä Tomsin tennareiden jälkeen toiseksi parhaat jalassa! (En tosin suosittele käytettävän näitä sateella... Pohja ei tykkää.) Sateessa lörähtäneet siniset ja mustat taidan ottaa parin viikon päästä mukan pohjoiseen mökkikengiksi.

Hiiohei! Kuullaan jälleen ensi viikolla Köpiksen jälkeen! Aurinkoista loppuviikkoa!


--

Greetings from Barcelona! I loved it! Maybe I have to go back next summer! Although there wasn´t sales yet I bought those yellow (of course) and brown espadrillos -shoes.

On Friday I´m heading to Copenhagen with my girlfriends so I´ll be back next week! Have a nice weekend!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti