keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

pientä mutta suurta 1v.! / pientä mutta suurta 1 year old!

Huh! Maanantaina tajusin, että tänään tulee tasan vuosi ensimmäisestä blogipostauksestani! Aika on mennyt niin nopeasti! Paljon en ehtinyt tapahtua elämässäni tämän vuoden aikana, valtavasti hyvää, mutta tottakai aina välillä myös ei niin hyvää. Mutta oi miten mahdottoman hyvältä tuntuukaan, kun elämässä palaset ovat kohdallaan! Ja täytyy nyt näin vuosipäivänä myöntää, että tämän blogin kirjoittaminen on ollut hyvin terapeuttista ja antoisaa! Toivottavasti tekin olette viihtyneet!


Vuoden aikana olette ehkä huomanneet, tekin ketkä minua ette tunne, että allekirjoitan seuraavan lausahduksen täysin:

"Astioita ei voi olla liikaa - on vain liian pieniä keittiöitä!" -Kettukarkki

Teki mieli tuossa huvikseni laskea, kuinka paljon meillä on mukeja, kuppeja, laseja yms... Luku on pakostakin melko shokeeraava jos katsoo jo näitä täällä blogissakin vilahtaneita kuvia. En sittenkään uskaltanut alkaa siis laskemaan, enhän täällä ole paljastanut teille vielä edes kaikkea... Pelottava ajatus on lisäksi vielä myös se, että hyyyyvin paljon astioita ja vaikka peltipurkkeja on kertynyt meille juuri viimeisen vuoden aikana... Blogilla on ollut pelottava vaikutus! Taidanpa varata kirppiksen melko pian...

Elokuussa minulla oli 37 muumimukia, nyt niitä on jo 46. Ehkä olisi jo uuden kuvan paikka! /
In August I had 37 different Moomin mugs but now I got 46. Maybe I should take a new photo!
Helmikuu / February
Toukokuu / May

Suurin kiitos tässä vaiheessa kuuluu rakkaalle poikaystävälleni, joka on joutunut tuskailemaan kanssani blogini parissa. Valokuvausta ja kuvien muokkausta olen kädestä pitäen opetellut välillä nauraen, välillä melkein itkien. A:n piiitkä pinna toivottavasti jatkuu edelleen kun kehitämme tätä blogia yhdessä.

Kiitos kuuluu myös ehdottomasti teille lukijoille! Olen hyvin otettu lähes 52 000 käynnistä blogissani! Huh! En olisi ikinä uskonut näin valtavaa kävijämäärää! Laittakaa ihmeessä kommentteja tai sähköpostia minulle! Risuja, ruusuja, toiveita, mitä vaan! Haluan, että viihdytte täällä jatkossa entistä enemmän!

Vuoden aikana olen saanut myös yhteydenottoja muutamalta yritykseltä, olette ehkä saattaneet teksteissä jotain huomatakin! Aikamoista! Kiitos kuuluu siis muun muassa Postille ja Vitalikselle!

Kaunis kiitos kaikille ensimmäisen vuoden aikana mukana olleille!

--

Wau! Today is exactly one year since I posted first time in this blog! Crazy! A lot has happened in my life in a year, good and not so good, but now I´m so happy that everything is ok in my life. Writing this blog has actually been quite therapeutic! I hope you have enjoyed reading my blog as well!

I think that also you who don´t know me, have noticed that my motto could be this:
"There can´t be too many dishes, there are just too small kitchens!" -Kettukarkki -blog.

First I thought that I could count how many mugs, cups, glasses etc we have, but then I thought that the amount could be quite shocking. As you can see from the photos in this blog...

Biggest thanks belongs to my boyfriend who has been here for me every time I needed help with the photos or technical problems. I hope he can stand me and my blog in the future also.

Thanks belongs of course to you my readers! There has been almost 52 000 visits in my blog in this one year period. That´s a lot more I ever could expect! Thanks for you all! If you have something in your mind I hope you write me some feedback! It is very important for me to develop this blog!

Last I want to also thank Finnish Postal Service and Finnish cream brand Vitalis for supporting my blog!

Thanks for all of you who have been with us during the first year!


8 kommenttia:

 1. Kiitos ensimmäisestä vuodesta. Blogissasi viihtyy usein todella pitkään ja tutkii mm niitä astioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos! Kiva kuulla! Katsotaan mitä astioita keksin alkaa keräämään seuraavaksi! :)

   Poista
 2. Ihanaa ja onneksi olkoon synttärin johdosta! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea! Onko muumimukisi muuten käytössä? Itselläni on. Kun pidin juhlat, mukeja riitti koko isolle juhlaporukalle! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo kyllä on kaikki mukit käytössä, ehkä jotenkin vaistomaisesti ne vanhimmat ja arvokkaimmat siellä hyllyn takaosassa. ;) Mutta tiettyjen kavereiden kanssa aina levitetään kaikki mukit pöydälle ja jokainen valitsee itselleen mukin! :) Kerran myös kokeiltiin parin kaverin kanssa valita muille mukit mitkä kuvaa heitä parhaiten ja kahvia ei saanut ennekuin oli löytänyt itselleen oikean mukin! :) Elämän pieniä iloja! :D

   Poista
 4. Onnea yksivuotiaalle! Sullakin on astioita tosiaan ihan kivat kokoelmat, hyvä hyvä :)
  Kiitos muuten tuosta loistavasta Jaffa-vinkistä, joutuupi ehkä hankkimaan muutaman tuotteen itsellekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos!

   Joo astioita on kyllä ihan liikaa tilaan nähden! Niin osuva minulle tuo sinun tekstisi! :) Kävin eilen uudestaan katselemassa Brands Scandinavian valikoimaa Jaffa -peltipurkkien toivossa, mutta sinne olikin ilmestynyt Jaffa -kahvimukeja! Jos olisi Teemaa tai edes pinottavaa sorttia niin olisin ostanut välittömästi!

   Poista